Μετά τις μέδουσες… σαλάχι τσίμπησε λουόμενη σε παραλία της Αμφιλοχίας!

Εφιστάται η προσοχή των λουομένων

Must Read

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία Αράπης και ευτυχώς η άτυχη λουόμενη μεταφέρθηκε γρήγορα για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύεται ακόμα. Η λουόμενη τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Σύμφωνα με το e-maistros.gr, το σαλάχι βρισκόταν κρυμμένο στην άμμο, και όταν την τσίμπησε έλαβε αμέσως τις πρώτες βοήθειες από άλλο λουόμενο. Στη συνέχεια διεκομίσθη από τον πατέρα της στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί τόσο στην παραλία Αράπης όσο και σε γειτονικές παραλίες.

Στη συγκεκριμένη παραλία της Αμφιλοχίας, που επιλέγουν κατά κανόνα οι οικογένειες με μικρά παιδιά από την γύρω περιοχή, δεν υπάρχει ναυαγοσώστης ούτε πινακίδες που να προειδοποιούν τους λουόμενους για τον κίνδυνο ύπαρξης επικίνδυνων μορφών θαλάσσιας ζωής.

Εφιστάται η προσοχή των λουομένων γιατί οι ακίδες της ουράς των σαλαχιών, που επικαλύπτονται με τοξικό δηλητήριο, αν χτυπήσουν καίρια όργανα δεν προκαλούν μόνο αφόρητο πόνο αλλά ακόμη και καρδιακή προσβολή.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν ξέρω κατά πόσο όλα είναι προπαγάνδα… Πριν 20 χρόνια πάτησα δράκαινα οκ πόνεσα πήγα και στο γιατρό και τίποτα όλα καλά. Ακόμα παλαιότερα τσίμπησε μέδουσα την μητέρα μου όπου πήρε αντιβίωση και θέλω να πω ότι τώρα η τρομοκρατία πάει σύννεφο… Ούτε στην θάλασσα ούτε στα πάρκα ούτε στα βουνά… με δυο λόγια να μας κρατάνε στο σπίτι μάλλον θέλουν να πάθουμε κατάθλιψη και να είμαστε τρομοκρατημένοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This