Καταδικάστηκε και σε β’ βαθμό ο Φρουζής για τους σάκους με το 1 εκατ. ευρώ

Must Read

Καταδικάστηκε και στο Εφετείο για την υπόθεση με το 1 εκατ. ευρώ ο Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην ανώτατο στέλεχος της Novartis.

Σύμφωνα με το Documento, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Αθήνας του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 11 μηνών για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας σε βαθμό πλημμελήματος. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis καταδικάστηκε και πρωτόδικα σε 11 μήνες φυλάκιση.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση βασίστηκε σε σε σκέλος της έρευνας για το περίφημο σκάνδαλο, που αφορούσε στους τρεις σάκους που φέρονται να δόθηκαν σε ιδιοκτήτες τους εστιατορίου, μεσούσης της διερεύνησης της υπόθεσης, προκειμένου να τους… φυλάξουν για τέσσερις ημέρες, μέχρι, δηλαδή, ο Φρουζής και η σύντροφος του, Αννα Χατζηιωάννου, επιστρέψουν από ένα επαγγελματικό τους ταξίδι στην Κύπρο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ζευγαριού οι σάκοι περιείχαν το ποσό του 1.005.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου κατήγγειλαν ληστεία, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Φρουζή. Με βάση τα όσα κατατέθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου δέχθηκαν απειλές από τρίτα πρόσωπα.

Το 2017 οι ιδιοκτήτες κατέθεσαν μήνυση, παραπέμποντας τον Φρουζή στη Δικαιοσύνη ως κατηγορούμενο για εκβίαση και ηθική αυτουργία σε κλοπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This