Ρεζίλι διεθνώς: Πρωτοσέλιδο στην Daily Mail οι αδιανόητες εικόνες με τους τουρίστες στον Μπάλο!

Οι αντιδράσεις των χρηστών του twitter/x

Must Read

Διεθνώς ρεζίλι έγινε για ακόμη μια φορά η χώρα μας καθώς έχουν κάνει το γύρο του ελληνικού διαδικτύου και όχι μόνο οι εικόνες ντροπής από την παραλία του Μπάλου στα Χανιά, όπου οι τουρίστες αποβιβάζονται από το καράβι στην μέση της θάλασσας και χρειάζεται να περπατούν με το νερό μέχρι το λαιμό ώστε να φτάσουν στην ακτή.




Μάλιστα η βρετανική Daily Mail έκανε το θέμα πρωτοσέλιδο με τον τίτλο «A Greek Tragedy» που σημαίνει «Μια Ελληνική τραγωδία»!

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Η εφημερίδα αναφέρει, μεταξύ άλλων πως η ειδυλλιακή βόλτα με το πλοίο μετατρέπεται σε χάος όταν οι παραθεριστές αναγκάζονται να αποβιβαστούν και να περπατήσουν στο νερό με τις αποσκευές τους. Παράλληλα, τονίζεται πως αξιωματούχοι απαγορεύουν τη χρήση πλωτής πλατφόρμας αλλά μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν συμφώνησαν να εγκαταστήσουν μια πλατφόρμα την επόμενη εβδομάδα.




«Η πλατφόρμα θα βοηθούσε τους επιβάτες να αποβιβαστούν πιο απλά, αντ’ ‘αυτού, τουρίστες όλων των ηλικιών αναγκάζονται να κολυμπήσουν για να κατέβουν από το πλοίο και να φτάσουν στη στεριά. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι αναγκάζονται να παραμείνουν στο πλοίο καθώς δεν μπορούσαν να φτάσουν στην ακτή», γράφει η Daily Mail.

«Ο λόγος για τον οποίο οι επιβάτες έπρεπε να αποβιβαστούν από το πλοίο παραμένει άγνωστος», αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Οι αντιδράσεις στο twitter

Στο μεταξύ, οι πρωτοφανείς φωτογραφίες δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από τους χρήστες του twitter/x οι οποίοι αντιμετώπισαν την κατάσταση με χιούμορ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δυστυχώς, δεν είναι το πρώτο όμορφο μέρος που θα πέσει, αν πέσει, μπετόν. Στην Πλάκα, ένα άλλοτε όμορφο και ήσυχο χωριουδάκι, ακριβώς απέναντι από την Σπιναλόγκα, όπου δεν σού επέτρεπαν να βάλεις ένα βότσαλο πάνω στ’ άλλο, για να μην χαλάσει το τοπίο, έχουν πέσει τόνοι μπετό, για την κατασκευή προβλήτας, όπου θα μπορούν να δένουν καΐκια, που μεταφέρουν τουρίστες. Όλα θυσία στον τουρισμό και η χώρα, σιγά-σιγά, αγνώριστη.

  2. Όλα αυτά έγιναν για να παραβιαστεί ο νόμος και να πέσουν “μπετά”.
    Καταστρέψτε, καταστρέψτε για χάρη του τουρίστα!!!
    Μετά από χρόνια θα λέμε εδώ ήταν κάποτε μια όμορφη παραλία.

  3. Καὶ γιατί, ρὲ Λεβέντες, νὰ μὴν φτιαχτῇ καὶ ἀσανσέρ, ποὺ νὰ σὲ βγἀζῃ κατ᾽εὐθεῖαν ἀπὸ τὴν βάση στὴν κορφὴ τοῦ Ὀλύμπου; Ντροπὴ νὰ ταλαιπωροῦνται τόσοι ἄνθρωποι κἀθε χρόνο!
    Σοβαρὰ τώρα, μὲ τὰ σωστὰ τους οἱ κουλοηλίθιοι καὶ τὸ σύμφυρμα τῶν μέσων μαζικῆς ἐξαπάτησης, προσπαθοῦν νὰ πείσουν ὅτι μιὰ ἐκ τῶν προτέρων γνωστὴ ἐρημικὴ καὶ δυσπρόσιτη περιοχή, ποὺ προσπελαύνεται μόνο μὲ αύτὸν ἀκριβῶς τόν τρόπο (γι᾽αὐτὸ καὶ ὅλοι εἶναι με μαγιώ) καὶ μόνο γιὰ λίγες ἡμέρες, ἀποτελεὶ … ντροπή;
    Ἤ μήπως πυροδοτοῦν σκέψεις γιὰ “ἐκμετάλλευση” καὶ ξεπούλημα;

  4. Η καταστροφή του μέρους, θα ήταν ακριβώς προβλήτα,
    Φυσική ομορφιά τέλος
    Ο “σκατανθρωπος” (τύπου ..ψηφίζω κουλα, και πασοκ εχω) βάζει την σφραγίδα του εκεί που μόνο ο ήλιος το νερό και ο άνεμος δημιούργησαν το εντυπωσιακό αυτό κομμάτι γης ….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This