Ψυχικό: Σε τρία πρόσωπα ψάχνει η ΕΛΑΣ τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του τοπογράφου

Δεν υπάρχουν ακόμα ισχυρά στοιχεία

Must Read

Τον ηθικό αυτουργό  της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό συνεχίζει να αναζητά η Ελληνική Αστυνομία.

Τις τελευταίες ώρες οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν επικεντρωθεί σε τρία άτομα που δραστηριοποιούνται στην Μύκονο όπως και το θύμα και συγκεκριμένα σε δύο επιχειρηματίες και έναν εργολάβο.




Με αυτά τα πρόσωπα ο τοπογράφος είχε συγκρουστεί στο παρελθόν για θέματα που αφορούσαν τα επαγγελματικά του και αγοραπωλησίες ακινήτων. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχουν ισχυρά στοιχεία για κανέναν από τους τρεις παρά μόνο οι «αντιδικίες» του παρελθόντος. Όπως ανέφερε σήμερα και η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου «ακόμα δεν υπάρχει κάποιος στο κάδρο ως ηθικός αυτουργός».

Ο 54χρονος είχε τσακωθεί με τον εργολάβο στο παρελθόν, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, και θεωρούσε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρισκόταν πίσω και από την επίθεση που είχε γίνει σε βάρος του έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι το 2021. Παράλληλα, σύμφωνα με την σύντροφό του 44χρονου Γιώργου που οδηγήθηκε στην φυλακή ως το άτομο που δολοφόνησε τον τοπογράφο, ο κατηγορούμενος είχε συναντηθεί με τον εργολάβο. Ωστόσο δεν γνώριζε τι είχαν πει μεταξύ τους.




Οι έρευνες της Αστυνομίας στοχεύουν στα στοιχεία που θα «δέσουν« τον ηθικό αυτουργό με το έγκλημα τα οποία μπορεί να αποκαλυφθούν από τον έλεγχο στα κινητά του 44χρονου, δύο κινητά που είχε κρύψει σε μία κρύπτη στο ταβάνι του σπιτιού που έμενε με τη σύντροφό του είτε σε μορφή μηνύματος ή κλήσης.  συσκευών είτε με τη μορφή κάποιου μηνύματος, είτε με τη μορφή κάποιας κλίσης -κάτι που μένει να αποδειχθεί έπειτα από την σχετική ανάλυση. Την ίδια στιγμή , η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος διερευνά τα περιουσιακά στοιχεία του «ωραίου Γιώργου».




Δείτε επίσης:

Στη φυλακή ο «ωραίος Τζορτζ» για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This