Άγρια συμπλοκή οπαδών έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού: Σε 74 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ

Εκτός κινδύνου οι τρεις τραυματίες από το επεισόδιο ανάμεσα σε οργανωμένους οπαδούς

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ προκειμένου να πέσει άπλετο «φως» στην αιματηρή συμπλοκή, με πυροβολισμούς μεταξύ οργανωμένων οπαδών που έγινε χθες, έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λ. Αλεξάνδρας.

Στο επίκεντρο των ερευνών των έμπειρων αξιωματικών που χειρίζονται την υπόθεση βρίσκεται το βαρύ ποινικό παρελθόν ορισμένων εκ των δεκάδων ατόμων που συνελήφθησαν χθες, μετά το πέρας της συμπλοκής. Όπως αποδείχθηκε, αρκετοί εξ αυτών έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Την ίδια ώρα, πηγές αναφέρουν πως η προσοχή της Αστυνομίας είναι στραμμένη στις ομάδες οργανωμένων οπαδών καθώς ορισμένες από αυτές δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως αποτελεί κεντρικό στόχο της ΕΛΑΣ η κάθαρση του χώρου των οργανωμένων οπαδών.




Το χρονικό της συμπλοκής

Υπενθυμίζεται ότι η συμπλοκή εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην είσοδο της Θύρας 13, λίγο μετά τις 19:00, δύο ώρες πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας. Για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο, οι οπαδοί πιάστηκαν στα χέρια με συνέπεια κάποιος από αυτούς να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει.

Ως εκ τούτου, ένας 38χρονος άνδρας τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι, ενώ κατά τη διάρκεια του ευρύτερου επεισοδίου τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα, ένας 22χρονος στην κοιλιά (φέρει εκδορές) και ένας 25χρονος στο χέρι έπειτα από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛΑΣ και προχώρησαν σε 74 προσαγωγές οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και πέντε ανήλικοι.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από την συμπλοκή:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This