«Παγωμένη» η Φλώρινα από το άγριο φονικό: Ερωτική αντιζηλία «όπλισε» το χέρι του δράστη

Νεκρός ένας άνδρας, μόλις 30 ετών!

Must Read

«Παγωμένη» παραμένει η τοπική κοινωνία της Φλώρινας, από την στιγμή που έγινε γνωστό το άγριο φονικό, με θύμα έναν άνδρα, ηλικίας μόλις 30 ετών, που έπεσε νεκρός μετά τις μαχαιριές που δέχτηκε από τον 32χρονο πρώην σύντροφο της αγαπημένης του.

Η σοκαριστική δολοφονία εκτυλίχθηκε χθες λίγο πριν από τις 11:00 το βράδυ, σε ψητοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ο δράστης πλησίασε το θύμα και του προκάλεσε θανάσιμα χτυπήματα με το μαχαίρι στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα, στο πρόσωπο και στο χέρι, ενώ τραυμάτισε κι έναν 31χρονο στην ωμοπλάτη, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που «όπλισε» το χέρι του 32χρονου ήταν η ερωτική αντιζηλία, καθώς το θύμα φέρεται να διατηρούσε δεσμό με την πρώην σύντροφο του 32χρονου. Πηγές αναφέρουν πως ο δράστης απείλησε πρώτα τον αδελφό της κοπέλας και μετά σηκώθηκε το θύμα, με συνέπεια να εξοργίσει ακόμη περισσότερο το δράστη, που του κατάφερε διαδοχικές μαχαιριές.

Ο φερόμενος ως δράστης

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο ο ποιος αντιστάθηκε στη σύλληψη, ενώ δε θέλησε να δώσει εξηγήσεις για τον λόγο που στέρησε την ζωή σε έναν άνθρωπο, τονίζοντας πως θα μιλήσει ενώπιον του εισαγγελέα. Παράλληλα, επί τόπου έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο, όμως οι μαχαιριές που δέχτηκε αποδείχθηκαν μοιραίες για τη ζωή του.

Το θύμα

«Ο δράστης είχε σχέση με την κοπέλα του κουνιάδου μου παλιότερα»

Την ίδια ώρα, δηλώσεις έκανε και η σύζυγος του αδερφού του θύματος, εκφράζοντας την πεποίθηση πως κίνητρο του δράστη ήταν η ζήλια.

«Ο κουνιάδος μου ήταν χθες βράδυ στο μαγαζί που έγινε το έγκλημα, ήταν μαζί και ο αδελφός της κοπέλας του. Από όσα έχουμε μάθει, ο δράστης απείλησε πρώτα τον αδελφό της κοπέλας με το μαχαίρι και σηκώθηκε και ο δικός μας μετά. Δεν ξέρουμε αν σηκώθηκε να τους χωρίσει ή αυτός όρμηξε και στον δικό μας», ανέφερε και συνέχισε:

«Ο δράστης είχε σχέση με την κοπέλα του κουνιάδου μου παλιότερα. Δεν ξέρουμε γιατί το έκανε. Λογικά ζήλευε; Δεν ξέρουμε πραγματικά γιατί έγινε. Χωρίς λόγο έγινε όλο αυτό. Δεν το κάνεις για κανένα λόγο αυτό».

Την έρευνα για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας.

Δείτε επίσης: Σφαγή στην Φλώρινα με θύμα νέο παιδί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This