Πάτρα: Ο καύσωνας… λύγισε τις σιδηροδρομικές γραμμές στην ισόπεδη διάβαση Κανελλοπούλου!

Τι ανέφερε ο ΟΣΕ

Must Read

Διακόπηκαν τα δρομολόγια Πάτρας – Ρίου για λόγο, μάλλον, όχι συνηθισμένο

«Λόγω των συνθηκών καύσωνα που επικρατούν στην περιοχή της Πάτρας, δημιουργήθηκε στρέβλωση γραμμής στην περιοχή της ισόπεδης διάβασης της οδού Κανελλοπούλου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΣΕ, σχετικά με την απόφαση που ελήφθη για τη διακοπή όλων των δρομολογίων του προαστιακού σιδηρόδρομου της Πάτρας, μεταξύ Πάτρας – Ρίου.

Σύμφωνα πάντα με τον ΟΣΕ, «παρόμοια περιστατικά εκδηλώνονται σε ακραίες συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών μεγάλης διάρκειας». Μάλιστα, όπως διευκρινίζεται, «ο ΟΣΕ με απόλυτη προτεραιότητα την ασφαλή κυκλοφορία των τρένων και με συνεχή επαγρύπνηση του προσωπικού του, κατόπιν επιθεώρησης της γραμμής, ήταν αναγκαίο να διακόψει την κυκλοφορία». Όσον αφορά στην αποκατάσταση της βλάβης, οι εργασίες, όπως ανακοινώθηκε «θα ξεκινήσουν άμεσα, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται και αφού το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες».

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτό συμβαίνει από κακή κατασκευή και δεν φταίει ο ήλιος τα σίδερα μεταξύ τους πρέπει να έχουν κενά υπολογισμένα για διαστολές και συστολές αλλά αν οι τεχνικοί είναι ηλίθιοι αυτό συμβαίνει. Γνώσεις έχουμε και γίνεται να υπολογιστούν όλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This