Βουλιαγμένη: 21χρονος έπεσε στα βράχια σε μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Must Read

Διαφορετική τροπή πήρε ένα πάρτι στο Λαιμό Βουλιαγμένης, αφού μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ένας 21χρονος έπεσε από τα βράχια. Περίπου στις 00.30, έφτασαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, καθώς και ομάδα εθελοντών.




 

Εκεί βρισκόταν σε εξέλιξη ένα πάρτι στην παραλία με δεκάδες νεαρά άτομα, ένα εκ των οποίων είχε πέσει σε βραχώδες σημείο. Η κοπέλα που κάλεσε το ΕΚΑΒ είπε ότι ο νεαρός, ηλικίας 21 ετών, ήταν τελείως ακίνητος γι’ αυτό και η κινητοποίηση των Αρχών ήταν μεγάλη και άμεση.

Πυροσβέστες προσέγγισαν τον 21χρονο και διαπίστωσαν ότι έφερε ελαφρά τραύματα και πως ήταν σχεδόν αναίσθητος, τόσο από την πτώση όσο και -κυρίως- από τη μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που φαινόταν ότι είχε καταναλώσει.

Τελικά, ο νεαρός διακομίστηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ το beach party έλαβε τέλος.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This