Δάκρυα στην Αλόννησο για την 12χρονη που έσβησε από σπάνια ασθένεια – Ζήτησε να βαφτιστεί πριν πεθάνει

Το κοριτσάκι από την Αλβανία πήρε το όνομα Παρασκευή, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή

Must Read

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 12 ετών άφησε ένα κοριτσάκι στην Αλόννησο προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία που.

Η μικρή Αϊσέλ διαγνώστηκε με σπάνια ασθένεια στον εγκέφαλο και πριν προλάβει να τελειώσει το σχολείο και να δει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα έφυγε για το τελευταίο ταξίδι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του skiathoslife.gr, η 12χρονη με καταγωγή από την Αλβανία έμενε στο νησί μαζί με τους γονείς της για πάνω από 10 χρόνια. Μάλιστα η 12χρονη ανυπομονούσε να ξεκινήσει την σχολική χρονιά  τον Σεπτέμβριο καθώς θα πήγαινε στην Α’ Γυμνασίου.

Εκείνο ωστόσο που προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση, είναι ότι η Αϊσέλ, ως τελευταία της επιθυμία πριν φύγει από τη ζωή, ζήτησε να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη και μάλιστα πήρε το όνομα Παρασκευή.

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν την Τρίτη 16 Ιουλίου στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στην Αλόννησο στις 5μ.μ.

Φωτογραφία: Αρχείου

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This