Κρήτη: Πετροβολούσαν ελικόπτερο της Πυροσβεστικής φοβούμενοι ότι θα τους αδειάσει τη λίμνη!

Οι δράστες καταζητούνται από την Αστυνομία

Must Read

Ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, την ώρα που η μεγάλη φωτιά στο Δήμο Γόρτυνας στο Ηράκλειο Κρήτης βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, καθώς ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο βρέθηκε στο στόχαστρο ντόπιων, οι οποίοι το… πήραν με τις πέτρες, όταν βούτηξε στη λίμνη της Γόρτυνας για να αντλήσει νερό για την κατάσβεση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο τοπικός ιστότοπος neakriti.gr, την ώρα που οι φλόγες απειλούσαν σπίτια και περιουσίες στα χωριά Ατσιπάδες και Άνω Άκρια, ομάδα κατοίκων της περιοχής πετροβολούσαν το εναέριο μέσο της Πυροσβεστικής, για να το εμποδίσουν να γεμίσει με νερό τη δεξαμενή του, καθώς, ως φαίνεται, φοβήθηκαν μην τυχόν και… αδειάσει η λίμνη και δεν έχουν νερό να ποτίσουν!

Μάλιστα, σύμφωνα με το neakriti.gr, το χωριό Θραψανό σώθηκε ακριβώς επειδή τα εναέρια μέσα μπόρεσαν και άντλησαν νερό από τη λίμνη του χωριού.

Σύμφωνα, πάντως, με το cretalive.gr, το ελικόπτερο επιχείρησε να αντλήσει νερό από τη λιμνοδεξαμενή στην περιοχή των Δαμανίων, όταν και δέχτηκε «βροχή» από πέτρες, με το πρωτοφανές αυτό περιστατικό να έχει γνωστοποιηθεί στις τοπικές Αρχές που ήδη διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των άμυαλων δραστών.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This