Ηράκλειο: Σε Ρωσίδα ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε κοντά στο Παγκρήτιο – Μυστήριο με τα ευρήματα των αστυνομικών

«Περίεργα» χαρακτήρισε ο ιατροδικαστής κάποια από τα τραύματα που εντόπισε στο σώμα της

Must Read

Πυκνώνει το μυστήριο με το πτώμα αλλοδαπής γυναίκας που βρέθηκε χθες το απόγευμα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε διαμέρισμα της οδού Ρεθύμνου κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αρχικά οι αστυνομικοί υπέθεσαν πως η νεκρή είχε καταγωγή από τη Ρουμανία, καθώς στο χώρο βρέθηκε μια ταυτότητα. Στην πορεία, ωστόσο, αποδείχτηκε πως η ταυτότητα ήταν πλαστή και ότι η γυναίκα καταγόταν από τη Ρωσία και ήταν 42 ετών.

Σύμφωνα, εξάλλου, με ρεπορτάζ του creta24.gr, η γυναίκα βρέθηκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι φορώντας ρούχα, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι έχασε τη ζωή της 2-3 ημέρες πριν από τον εντοπισμό της. Πεσμένο στο πάτωμα δίπλα της υπήρχε ένα κουζινομάχαιρο με ίχνη αίματος, ενώ ίχνη αίματος εντοπίστηκαν και σε άλλα σημεία του σπιτιού.

Η 42χρονη διέμενε σε μια γκαρσονιέρα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, όπου οι αστυνομικοί, οι οποίοι παραβίασαν την εξώπορτα για να μπουν, διαπίστωσαν πως μόνο μια μπαλκονόπορτα ήταν ανασφάλιστη. Στο διαμέρισμα δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, βρέθηκαν όμως κάποια λίγα χρήματα και το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φτάσει στην Κρήτη από την Αθήνα πριν από λίγο καιρό.

Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής χαρακτήρισε «περίεργα» κάποια από τα τραύματα που εντόπισε στη γυναίκα κατά τη διενέργεια της αυτοψίας και πλέον περιμένει να λάβει απαντήσεις από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στη σορό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This