Αποκάλυψη για συμπλοκή Λεωφόρου: Τέσσερις χούλιγκανς με καλάσνικοφ

Συλλήψεις από τη Δίωξη Εκβιαστών

Must Read

Σύνδεση τεσσάρων χούλιγκανς που συνελήφθησαν για την αιματηρή συμπλοκή έξω από την Λεωφόρο με σκληρή ομάδα μπράβων, αποκάλυψε έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών.

Την ώρα που οι τέσσερις χούλιγκανς πήγαιναν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο ήταν υπό παρακολούθηση από μυστικούς αστυνομικούς, οι οποίοι δεν γνώριζαν για την συμπλοκή που ξέσπασε. Έτσι, τελικά οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν για το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ χούλιγκανς και στην συνέχεια συνελήφθησαν εκ νέου από τη Δίωξη Εκβιαστών ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, εκρήξεις, εμπρησμούς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. κατά την διάρκεια μεγάλης επιχείρησης σε διάφορες περιοχές. Εκτός από τους τέσσερις χούλιγκανς, οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών συνέλαβαν ακόμη δέκα άτομα, ενώ κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστών είναι και τρεις έγκλειστοι. Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν ακόμα και καλάσνικοφ, ενώ φαίνεται ότι το κύκλωμα εκβιαστών στρατολογούσε μέλη από τα γήπεδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This