Θρίλερ στο Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε νεκρή 45χρονη Ουκρανή – Δίπλα της ήταν ο μεθυσμένος σύντροφός της!

Must Read

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Ρέθυμνο.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε παραλία της περιοχής εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι νεκρή μια 45χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία με τις συνθήκες που άφησε την τελευταία της πνοή να βρίσκονται υπό διερεύνηση. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, οι διασώστες δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να την επαναφέρουν στη ζωή.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δίπλα στο άψυχο σώμα της ήταν ο 42χρονος ομοεθνής σύντροφός της! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη λόγω της κατάστασής του από το λιμενικό.

Η έρευνα της λιμενικής αρχής Ρεθύμνου, στην οποία ανατέθηκε η υπόθεση, έχει ήδη ξεκινήσει και ο άντρας έχει κληθεί για κατάθεση ώστε να ρίξει «φως» σε όσα εκτυλίχθηκαν.

Παράλληλα, αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση στην σορό του θύματος ώστε να διαλευκανθεί περαιτέρω η υπόθεση. Οι λιμενικοί αναζητούν επίσης υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πιθανότατα δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια καθώς αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως όταν έφτασε το ασθενοφόρο ο 42χρονος ήταν σε ημικωματώδη κατάσταση.

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This