Ανώγεια: Ομάδα 10 νταήδων έδειρε 16χρονο επειδή δεν τους άρεσε το στυλ του!

Ξεσπά η μητέρα του

Must Read

Ακόμα ένα περιστατικό άγριας βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στα Ανώγεια της Κρήτης.

Θύμα ένας 16χρονος ο οποίος δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση όχι από ένα και δύο άτομα αλλά από μια ομάδα δέκα ατόμων επειδή είχε διαφορετική εμφάνιση καθώς φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι…

Δείτε βίντεο:




Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή Καβαλαριά. Ο ανήλικος είχε πάει στο χωριό μαζί με την μητέρα του για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μια ξέγνοιαστη περίοδος, όμως, έμελλε να «αμαυρωθεί» από ένα περιστατικό βίας από άτομα τα οποία διαφωνούσαν με την εμφάνισή του. Στο συμβάν προσπάθησαν να επέμβουν δύο ακόμα νεαροί για να προστατέψουν τον 16χρονη αλλά η μανία της ομάδα ήταν τόσο μεγάλη που θα έπεφταν θύματα της. Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο.

Η καταγγελία της μητέρας

Η μητέρα έκανε την σχετική καταγγελία με επιστολή στο τοπικό σάιτ anogi.gr.

«Δυστυχώς, το δικό μου παιδί, μέσα στο ίδιο μου το χωριό, βίωσε με τον πιο άσχημο και αφιλόξενο τρόπο το νταϊλίκι και την ενορχηστρωμένη επίθεση άλλων παιδιών, γιατί απλά δεν τους άρεσε το γεγονός ότι κυκλοφορεί στα Ανώγεια με βερμούδα και σκουλαρίκι στο αυτί!

Αυτά είναι σήμερα τα κριτήρια των δεκαπεντάχρονων παιδιών που ασφυκτιούν μέσα στα ίδια τους τα όρια και πλαίσια, που προφανώς άλλοι τους έχουν επιβάλλει. Είσαι ξένος, δεν ντύνεσαι σαν κι εμάς, δεν είσαι σαν και μας…τότε όχι, δεν ανήκεις εδώ.

Και πώς το εξαργυρώνουμε αυτό; Σε στέλνουμε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο… τόσο απλά και με συνοπτικές διαδικασίες και καλή τύχη. Δέκα εναντίον ενός… πόσο άνανδρο! Και η ντροπή κοκκίνισε», γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο:




Και συνεχίζει απευθύνοντας έκκληση στους γονείς:

«Απευθύνομαι στους γονείς που έχουν απομακρυνθεί από τα παιδιά τους, στα παιδιά που δεν συζητούν πια με τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς, στην Ανωγειανή και τον Ανωγειανό που κοπιάζει και αγωνίζεται γιατί θέλει για το χωριό μας το καλύτερο, που θέλει τη νέα γενιά να ξεπεράσει τις προηγούμενες, την κοινωνία μας να πηγαίνει μπροστά και όχι πίσω, που δεν θέλει εκπτώσεις στις αξίες και την ηθική.

Απευθύνομαι σε όλους όσοι βλέπουν το πρόβλημα και δεν εθελοτυφλούν να ενεργοποιηθούν, να βοηθήσει ο καθένας από το μετερίζι του να ξαναγίνει ο τόπος μας αυτό που του αξίζει και ο κάθε Ανωγειανός και Ανωγειανή πνεύμα ελεύθερο και δημοκρατικό με σεβασμό στον συνάνθρωπο».

Δείτε επίσης:

Κάρυστος: Πασίγνωστη ηθοποιός μέθυσε, τα «έσπασε» σε δωμάτιο ξενοδοχείου και έδειρε τον σύζυγό της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This