Κως: Διασωληνώθηκε 50χρονος επιχειρηματίας που ήρθε στα χέρια με συνάδελφό του για έναν πελάτη!

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση αεροδιακομιδής

Must Read

Πρωτοφανή εξέλιξη είχε η διεκδίκηση ενός πελάτη από ένα 50χρονο επιχειρηματία στην Κω καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να διασωληνωθεί ενώ στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για την αεροδιακομιδή του στη Ρόδο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο επιχειρηματίας ήρθε στα χέρια με 31χρονο συνάδελφό του στην περιοχή Κρητικά και συγκεκριμένα στην οδό Πορφυρίου καθώς ήθελε ένας πελάτης να πάει στο δικό του κατάστημα και όχι στου…αντιπάλου του.

Σύμφωνα με το kos24news.gr, ο τελευταίος, όμως, φαίνεται πως δεν δίστασε να γρονθοκοπήσει τον 50χρονο! Από το χτύπημα έπεσε στο έδαφος, χτύπησε στο πεζοδρόμιο και λιποθύμισε! Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο αλλά οι διασώστες δεν μπορούσαν να τον επαναφέρουν παρά τις προσπάθειες. Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διασωληνωθεί και διακομίστηκε στην ενταντική του νοσηλευτικού ίδρυμα της Ρόδου αργά χθες το βράδυ.

Ο 31χρονος συνελήφθη και κρατείται.

Στο νησί του 50χρονου η τοπική κοινωνία έχει «μουδιάσει» και όλοι ευελπιστούν να ακούσουν ένα καλό νέο. Όπως και οι συγγενείς του επιχειρηματία που στέκονται στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This