Ζούγκλα το κέντρο της Αθήνας! Άγρια επίθεση Ρομά κατά της Ελένης Παπαδοπούλου

Must Read

Ακραία επίθεση από Ρομά δέχθηκε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Αθήνα ΜΑΣ» Ελένη Παπαδοπούλου, στο κέντρο της πόλης! Όπως καταγγέλλει η ίδια, ομάδα Ρομά προσπάθησε να της αρπάξει το κινητό της τηλέφωνο και επιχείρησε να την λιντσάρει επειδή φωτογράφισε το χάος από τα σκουπίδια που είχαν πετάξει στο πεζοδρόμιο, στην οδό Αριστοτέλους.

«Η παράταξη μας έχει δεχτεί πολλές καταγγελίες για την μετατροπή ολόκληρων δρόμων σε τσαντίρια και χωματερές από Βαλκάνιους Ρομά κυρίως, με μακροχρόνια διαμονή αμφιβόλου νομιμότητας, τόσο στο 6ο διαμέρισμα όσο και σε άλλες περιοχές. Οι κάτοικοι ζουν εγκλωβισμένοι και φοβούνται να μιλήσουν και να διαμαρτυρηθούν, καθώς οι Ρομά και οι προστάτες τους ασκούν βία και επιτίθενται με το παραμικρό» καταγγέλλει η παράταξη και σημειώνει:

«Το χρέος της κας Ελένης Παπαδοπούλου απέναντι στους συμπολίτες μας ως δημοτική σύμβουλος είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην πόλη και η προστασία του δημόσιου χώρου. Αυτό θα υπηρετήσουμε όσες επιθέσεις και αν δεχτούμε από ομάδες που έχουν διαλύσει τις γειτονιές της Αθήνας και από αυτούς που τις προστατεύουν».

Με αφορμή την επίθεση αυτή, κατά την οποία η δημοτική σύμβουλος ήταν απλά τυχερή και δεν είχαμε χειρότερα, καλούμε το Κράτος να σταματήσει να δείχνει όχι απλά ανοχή, αλλά και εύνοια σε ομάδες με αντικοινωνική συμπεριφορά και με ποινικό μητρώο. Η συμπεριφορά του Κράτους, του Δήμου και διαφόρων δήθεν αλληλέγγυων θέτουν σε κίνδυνο ζωές, πέραν του ότι καταδικάζουν χιλιάδες κατοίκους της Αθήνας να διαβιούν σε αναξιοπρεπείς συνθήκες, επικίνδυνες για την υγεία τους και για την σωματική τους ακεραιότητα.

Η Αθήνα δεν χρειάζεται περισσότερες αστυνομικές περιπολίες. Χρειάζεται περισσότερες απελάσεις, συλλήψεις και φυλακές. Η πόλη, οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της δεν θα είναι όμηροι συμμοριών, επειδή κάποιοι αρμόδιοι δεν κάνουν την δουλειά τους, ούτε θα παραμένουν γκετοποιημένες και επικίνδυνες, επειδή κάποιοι κερδίζουν από αυτήν την κατάσταση.

Μάλιστα, η παράταξη τονίζει ότι πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα οι καταυλισμοί και να γίνουν απελάσεις: Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση των καταυλισμών Ρομά μέσα από την πόλη. Κάποιοι δεν θα τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης, επειδή ανήκουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες, που αν τις καταγγείλουμε για τις δράσεις τους θα μας πουν ρατσιστές και φασίστες παραβλέποντας βέβαια ότι το πραγματικό θύμα είναι ο φοβισμένος κάτοικος. Αυτό πρέπει να τελειώσει. ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ» καταλήγει η παράταξη «Η Αθήνα ΜΑΣ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πες τε την και Φασίστρια να ηρεμήσετε ρε προστάτες των αδύναμων!! Είναι το σύνηθες φαινόμενο, το λέω εγώ που απεχθάνομαι πάσης φύσεως Απολυταρχικά καθεστώτα!!

  2. Αφού με την κάκιστη πολιτική χαϊδέματος γεμίσαμε και με εισαγώμενους Ρομά, τώρα άντε βρες σκούπα να τους μαζέψεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This