Πλαγιομετωπική σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ έκοψε το νήμα της ζωής 27χρονης στην Έδεσσα

Must Read

Μια ακόμη νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, με διασώστες του Πυροσβεστικού Σώματος να αναγκάζονται να την απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια του ΙΧ που οδηγούσε.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, στο 88o χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 27χρονη με κατεύθυνση προς Ριζάρι συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 64χρονος, ο οποίος κινούταν προς Έδεσσα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την άτυχη κοπέλα απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της άνδρες της Πυροσβεστικής, καθώς επιτόπου έσπευσαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.  Την 27χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο Έδεσσας, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον τόπο της τραγωδίας. Ωστόσο οι γιατροί  «απλώς» διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του φορτηγού, όπως και 35χρονος συνοδηγός του, χωρίς να φέρουν σοβαρά τραύματα. Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This