Χωρίς νερό το Πευκοχώρι Χαλκιδικής εν μέσω καύσωνα

Τουρίστες ακυρώνουν κρατήσεις και ζητούν τα χρήματά τους πίσω

Must Read

Σε απόγνωση βρίσκονται κάτοικοι και παραθεριστές στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής καθώς δεν έχουν νερό εδώ και οκτώ μέρες! Το πρόβλημα παρουσιάζεται κάθε χρόνο στην περιοχή, όμως φέτος είναι εντονότερο.




 

Εν μέσω καύσωνα δεν υπάρχει νερό και οι κάτοικοι προσπαθούν τα βράδια να γεμίζουν μπουκάλια και κουβάδες για να εξυπηρετηθούν, τη στιγμή που στα σούπερ μάρκετ δεν υπάρχουν πλέον εμφιαλωμένα νερά. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους μόνιμους κατοίκους και μαγαζιά της εστίασης ενώ τυχεροί μέσα στην ατυχία τους είναι όσοι βρίσκονται σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχουν δεξαμενές, οι οποίες δεν καλύπτουν τις μεγάλες ανάγκες.




Ο δήμος έχει απευθύνει έκκληση σε όλους να μην χρησιμοποιούν άσκοπα νερό, να μην ποτίζουν τους κήπους και να μην πλένουν τα αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα, γίνονται και διακοπές υδροδότησης από τις 00:00 μέχρι και τις 6:00, σε μία προσπάθεια να υπάρξει καλύτερη διαχείριση, ενώ το έργο της αφαλάτωσης θα ολοκληρωθεί το 2025. Πάντως, από τον δήμο αναφέρουν πως η αφαλάτωση δεν θα δώσει οριστική λύση αφού χρειάζεται να γίνουν και άλλες γεωτρήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This