Πότε είναι η τελευταία ημέρα για τον δακτύλιο;

Must Read

Μετράει αντίστροφα το ρολόι για τη λήξη του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας καθώς απέμειναν δύο ημέρες! Συγκεκριμένα, το μέτρο παύει να ισχύει από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 και αναμένεται να τεθεί εκ νέου σε ισχύ τον Οκτώβριο.

Ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας ισχύει από Δευτέρα έως Πέμπτη, κατά τις ώρες 07:00 – 20:00, και την Παρασκευή από 07:00 – 15:00. Το μέτρο δεν ισχύει τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις επίσημες αργίες και τις ημέρες που υπάρχει απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Επίσης, τα οχήματα στον δακτύλιο κυκλοφορούν ως εξής:

  • Ζυγές ημερομηνίες: Κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα με αριθμό κυκλοφορίας που τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Μονές ημερομηνίες: Κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα με αριθμό κυκλοφορίας που τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Για ποιους δεν ισχύει 

Ο δακτύλιος δεν ισχύει για τους μόνιμους κατοίκους στο κέντρο της Αθήνας που έχουν μόνιμη κατοικία εντός του δακτυλίου. Ωστόσο, πρέπει να έχουν σχετική προμηθευτεί από τον δήμο Αθηναίων.

Ταυτόχρονα, ο δακτύλιος δεν ισχύει για τα οχήματα γιατρών που έχουν το ειδικό σήμα, τα αυτοκίνητα φυσιοθεραπευτών και αναπήρων πολέμου καθώς επίσης και για τα αυτοκίνητα που οδηγούνται ή μεταφέρουν ΑμεΑ και ασθενείς που χρήζουν συχνής θεραπείας.

Στις εξαιρέσεις συμπεριλαμβάνονται και αυτοκίνητα κρατικών υπηρεσιών, ΟΤΑ, Οργανισμών ή επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας με ειδικούς αριθμούς κυκλοφορίας ή με εμφανή σήματα των υπηρεσιών αυτών, για τους επικεφαλής ξένων διπλωματικών αποστολών, εκπροσώπων του Τύπου με περιορισμό ανά ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This