Οικογένεια τουριστών φέρεται να δέχθηκε άγρια επίθεση με γροθιές και κλωτσιές σε μπαρ στο Ηράκλειο

Must Read

Τετραμελής οικογένεια τουριστών από τον Καναδά που έκανε διακοπές στο Ηράκλειο Κρήτης, καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από παρέα ντόπιων νεαρών σε μπαρ, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (15/07), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 49χρονος πατέρας με καταγωγή από τον Καναδά, η 41χρονη Φινλανδή σύζυγός του και οι δύο γιοι τους, ηλικίας 21 και 18 ετών, έπιναν το ποτό τους. Ξαφνικά και απρόκλητα δέχθηκαν επίθεση με γροθιές και κλωτσιές από μία παρέα ντόπιων νεαρών. Οι δράστες φέρονται να εξύβρισαν την οικογένεια και πολύ γρήγορα το επεισόδιο έλαβε διαστάσεις.

Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ οι νεαροί που φέρονται να προκάλεσαν το επεισόδιο εξαφανίστηκαν όταν είδαν τους δύο από τα μέλη της οικογένειας να έχουν πέσει αιμόφυρτα στον δρόμο.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τουρίστες και τους μετέφεραν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο που εφημέρευε. Να σημειωθεί ότι ο 49χρονος Καναδός χρειάστηκε να νοσηλευθεί, χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ cretalive.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This