Πύρινη κόλαση στο Σοφικό Κορινθίας – Τρεις πυροσβέστες στο νοσοκομείο – Εστάλη 112

Εκτός ελέγχου - Κινείται προς Επίδαυρο

Must Read

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/07) σε δασική έκταση στον Άγιο Βλάση στο Σοφικό Κορινθίας. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Λίγο μετά τις 4μμ, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, επικαλούμενος την ενημέρωση που έχει από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στον Αγιο Βλάση, στην περιοχή του Σοφικού μαίνεται ανεξέλεγκτη, υποστηρίζοντας, ωστόσο, πως «δεν απειλεί μέχρι τώρα κάποια κατοικημένη περιοχή, ούτε και την κατασκήνωση που λειτουργεί στην περιοχή του Σοφικού, αφού οι εγκαταστάσεις βρίσκονται μακριά από την φωτιά».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «με τις ισχυρές εναέριες και επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο, προσπαθούμε να “μαζέψουμε” τη φωτιά και υπάρχει η αισιοδοξία ότι τελικά ο στόχος θα επιτευχθεί».




Στο Νοσοκομείο Κορίνθου διακομίστηκαν τρεις πυροσβέστες. Δύο πυροσβέστες μεταφέρθηκαν με θλαστικά τραύματα, ενώ ένας ακόμη εποχικός πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά εγκαύματα.

Εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους του Σοφικού για να είναι σε ετοιμότητα. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου εγκλωβίστηκαν στις φλόγες.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σωθούν ωστόσο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε από μέλος της Ομάδας Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών Κορίνθου στο Νοσοκομείο Κορίνθου, με ελαφρά εγκαύματα.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This