Βρέθηκε φωτογραφία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο κινητό του 44χρονου εκτελεστή

Must Read

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, που έπεσε νεκρός από τα πυρά εκτελεστή, την ώρα που στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από το γραφείο του στο Ψυχικό.

Πηγές αναφέρουν ότι μετά από έρευνες, βρέθηκε κρυμμένη μια συσκευή τηλεφώνου που ανήκει στον 44χρονο, «ωραίο Τζορτζ», όπως του αποκαλούν, ο οποίος συνελήφθη ως για τη δολοφονία του 54χρονου, με τους αστυνομικούς να πλησιάζουν παράλληλα στον ηθικό αυτουργό, ο οποίος του ζήτησε να τον «βγάλει« από τη μέση. Στο κινητό λοιπόν του 44χρονου βρέθηκε μια φωτογραφία του τοπογράφου, η οποία είχε τραβηχτεί την περίοδο που ο ίδιος είχε βρεθεί στη Μύκονο μαζί με τη σύντροφό του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των έμπειρων αξιωματικών, εκείνο το ταξίδι έγινε για να κανονιστεί το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 54χρονου τοπογράφου.

Πρόσωπα με τα οποία συναντήθηκε ο συλληφθέντας έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, με τη σύντροφο του 44χρονου να καταθέτει στις αρχές ότι όταν ταξίδεψαν στο νησί, ο 44χρονος συναντήθηκε με δύο επιχειρηματίες, εκ των οποίων ο ένας μεγαλομεσίτης.

Μεγαλομεσίτης στο στόχαστρο των αστυνομικών

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της η Εspresso αναφέρει ότι  σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουν λάβει αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, την περίοδο 2019-2020, ο τοπογράφος και ο μεγαλομεσίτης είχαν άψογη συνεργασία. Ολα ανέκυψαν έπειτα από τις αγοραπωλησίες δύο μεγάλων οικοπέδων «χωραφιών», το ένα περίπου 6.000 τ.μ. στον Αγιο Στέφανο Μυκόνου και το άλλο 5.000 τ.μ. στα Χουλάκια – Τυροκομείο, Πανόραμα, Αγίου Στεφάνου Μυκόνου, πάνω από το λιμάνι του νησιού. Και τα δύο έγιναν οικοδομήσιμα και αποκτήθηκαν απ’ τον τοπογράφο και τον συνεταίρο του στο γραφείο τους στο Ψυχικό.

Ο μεγαλομεσίτης και φερόμενος ως «ηθικός αυτουργός» ήταν γείτονας με δικό του οικόπεδο, αλλά με την αγορά των δύο οικοπέδων και την περίφραξή τους αποκλειόταν η πρόσβαση και διέλευση προς το δικό του οικόπεδο, που γινόταν για… πέταμα. Τότε, ακολουθούν δύο επιθέσεις στον τοπογράφο το 2020, στο νησί της Μυκόνου, χωρίς να την καταγγείλει, και αυτή η γνωστή στο Χαλάνδρι, στις 27 Σεπτεμβρίου 2021, για την οποία είχε υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων. Ομως ο Παναγιώτης Στάθης επεκτεινόταν, με αποτέλεσμα να «χτυπήσει» και 10 στρέμματα γεωτεμαχίου στην περιοχή Καραπέτης (Καλό Λιβάδι). Η γη του συνόρευε με τα περίπου 60 στρέμματα που είχε αγοράσει η εταιρία η οποία θα κατασκεύαζε το γνωστό ξενοδοχείο της αλυσίδας «Four Seasons». Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους για τον 54χρονο τοπογράφο…

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του πάντως ο 44χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, χωρίς ωστόσο να πείθει τους δικαστικούς λειτουργούς που τον έκριναν προφυλακιστέο.

Δείτε επίσης:

Τα «ματωμένα φιλέτα», οι Αλβανοί «μπράβοι» και το «μοντέλο» με το κουμπούρι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This