Απέσυρε την μήνυση κατά Αυγενάκη ο 22χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου – «Πήρε μεγάλες διαστάσεις από τα ΜΜΕ»

«Το περιστατικό δεν συνέβη με τον τρόπο που παρουσίασαν τα Μέσα»

Must Read

Ο 22χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο οποίος είχε πέσει θύμα χειροδικίας, απειλής και εξύβρισης από τον Λευτέρη Αυγενάκη, αποσύρει την μήνυση που είχε υποβάλει κατά του πρώην υπουργού.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ η εκ των δικηγόρων του, Ελένη Σαμαρειτάκη, η αίτηση ανάκλησης υποβλήθηκε ήδη από την περασμένη Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα και οδεύει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, από όπου είχε διαταχθεί η προκαταρκτική εξέταση.

Μέσω των δικηγόρων του ο 22χρονος προέβη στην ακόλουθη δήλωση που συνοδεύει το αίτημα ανάκλησης:

«Εκείνη την ημέρα ήμουν gate agent στην πτήση για Ηράκλειο Κρήτης και ένας επιβάτης καθυστέρησε με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση του.

Ο επιβάτης ήταν ο κ Αυγενάκης τον οποίον δεν γνώριζα προσωπικά. Το ατυχές περιστατικό, το οποίο είναι σύνηθες για τους εργαζόμενους του αεροδρομίου, πήρε μεγάλες διαστάσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με πολλές ανακρίβειες και υπερβολές. Το περιστατικό δεν συνέβη με τον τρόπο που παρουσίασαν τα Μέσα.

Ήταν ένταση της στιγμής στο πλαίσιο παρεξήγησης. Έτσι μετά και την ειλικρινή συγγνώμη του ίδιου του κ Αυγενάκη, το συμβάν έχει λήξει και δεν τίθεται κανένα ζήτημα μεταξύ μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου Gold Air Handling, για την στήριξη».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άξιος της τύχης σου τότε!Βόσκημα!
    Κάτι τέτοιοι σαν εσένα είναι που μου προκαλούν αηδία κι όχι ο Αυγενάκης κι ο κάθε Αυγενάκης!Όλοι αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν. Σου αξίζει να φας κι άλλες …και εις άλλες λοιπόν!

  2. Τον απειλησαν , τον εκβιασαν , το παιδι τι να κανει ? μπορει να εχει και μεγαλο ζορι για να δουλεψει !!!! Αληθεια , ο εισαγελλεας θα επεμβει κατα του Αυγενακη για 80.000.000 ευρω απευθειας αναθεσεις σε εταιριες και επιτροπες , σε φιλους και γνωστους του στο ΥΠ. Αθλητισμου ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This