Κλέφτης άρπαζε με «αριστοτεχνικό» τρόπο κινητά τηλέφωνα – Η δράση του σε βίντεο

Ο δράστης συνελήφθη από ατομικούς της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής

Must Read

Την δράση ενός θρασύτατου κλέφτη ο οποίος άρπαξε μέσα σε ελάχιστα λεπτά με τρόπο πραγματικά θαυμαστό το κινητό τηλέφωνο ενός άνδρα σε εστιατόριο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Με τρόπο άκρως ….ταχυδακτυλουργικό, ο 16χρονος δράστης είχε «χτυπήσει» πολλές φορές στα βόρεια προάστια με τη μέθοδο της απασχόλησης.




 

Συγκεκριμένα, διακρίνεται μια παρέα δύο φίλων, ανήλικοι και αυτοί, να έχουν αφήσει εκτεθειμένο ένα κινητό τηλέφωνο μεγάλης αξίας. Τους προσεγγίζει, πετάει πάνω μια εφημερίδα, πιθανότατα τους πιάνει την κουβέντα και στη συνέχεια τυλίγει το κινητό τηλέφωνο και φεύγει με αυτό. Όταν τα δύο παιδιά αντιλαμβάνονται την κλοπή, τρέχουν από πίσω του, αλλά είναι πλέον αργά.

Ο δράστης συνελήφθη από ατομικούς της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, του αποδόθηκαν κατηγορίες, ενώ συνελήφθη και η μητέρα του.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This