Δολοφονία Κώστα Κουνάλη: Αποφυλακίζεται ο 39χρονος που είχε συλληφθεί λόγω έλλειψης DNA

Στο μηδέν και πάλι οι Αρχές 17 χρόνια μετά το φρικιαστικό έγκλημα

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του κτηνοτρόφου, Κώστα Κουνάλη, καθώς αποφυλακίζεται ο 39χρονος που είχε συλληφθεί για τη δολοφονία του, με τις Αρχές να βρίσκονται και πάλι στο μηδέν, 17 χρόνια μετά το έγκλημα που διαπράχθηκε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, κοντά στη Μονή Αγκαράθου και είχε «παγώσει» το πανελλήνιο.

Με διάταξη της αρμόδιας ανακρίτριας και τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, ο 39χρονος θα αφεθεί ελεύθερος. Πρόκειται για μια εξέλιξη, η οποία ουσιαστικά είχε προαναγγελθεί, όταν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, που αφορά στην μη ταύτιση του γενετικού υλικού, που βρέθηκε στα νύχια του θύματος, με το DNA του 39χρονου.

Μετά και το επίσημο αποτέλεσμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, αλλά και κάποιες καταθέσεις που ελήφθησαν στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης, είχε υποβληθεί αίτημα από τον συνήγορο υπεράσπισης, Γιάννη Βασιλάκη, προκειμένου να αποφυλακιστεί ο 39χρονος. Ο τελευταίος πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι του, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης κάθε μήνα στην Αστυνομία.

«Είναι μια πρώτη δικαίωση και αναμένουμε πλέον την οριστική απαλλαγή του εντολέα μου», ανέφερε ο κ. Βασιλάκης, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται, πως στις 31 Μαϊου ο 39χρονος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Χανίων. Το επίμαχο αποτύπωμα, που τον έθεσε στο μικροσκόπιο των Αρχών, είχε εντοπιστεί στο κάθετο πλαίσιο μίας από τις δύο πόρτες εισόδου της αγροικίας του θύματος, με φορά δακτύλου από έξω προς τα μέσα. Ο 39χρονος, που την περίοδο εκείνη δεν ήταν ούτε  22 ετών, ισχυρίζεται ότι δεν έχει πατήσει το πόδι του στην αγροικία και γενικότερα στην περιοχή και αιτιολογεί την ύπαρξη του αποτυπώματος λόγω της δουλειάς του αλουμινοκατασκευαστή πατέρα του.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη 39χρονος στην Κρήτη για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε το 2007

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This