Βοιωτία: Απανθρακωμένος ανασύρθηκε ο οδηγός φορτηγού που έπεσε σε γκρεμό στα Άσπρα Σπίτια

Μέχρι και την τελευταία στιγμή κόρναρε απεγνωσμένα, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλα διερχόμενα οχήματα

Must Read

Σε γκρεμό στην επαρχιακή οδό Διστόμου – Αγίου Νικολάου, στην παραλία του Διστόμου, στη Βοιωτία έπεσε ένα φορτηγό και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να βρει τραγικό θάνατο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στην περιοχή Άσπρα Σπίτια, για άγνωστους -μέχρι στιγμής- λόγους, με τον άνδρα που οδηγούσε να μην καταφέρνει να απομακρυνθεί από το όχημά του προτού ξεσπάσει φωτιά. Επιτόπου έσπευσαν και επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, καθώς η φωτιά επεκτάθηκε στη γύρω περιοχή, ενώ οι ίδιοι ανέσυραν απανθρακωμένο τον άτυχο οδηγό του φορτηγού.

Με βάση πληροφορίες του newsit.gr, το «μοιραίο» φορτηγό ήταν φορτωμένο με κάρβουνο και είχε κατεύθυνση στο εργοστάσιο αλουμινίου της περιοχής. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδεχόμενη υπερθέρμανση των φρένων του φορτηγού, με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην μπορεί να το ελέγξει και να πέσει στο γκρεμό. Όπως αναφέρει, εξάλλου, το ertnews.gr, ο άτυχος οδηγός ήταν ηλικίας περίπου 40 χρόνων και εκτελούσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως, σύμφωνα δε με μαρτυρίες, μέχρι και την τελευταία στιγμή ο ίδιος κόρναρε απεγνωσμένα, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλα διερχόμενα οχήματα.

  • Δείτε πλάνα από τον τόπο της τραγωδίας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This