Έκτακτη ανακοίνωση των φίλων της μονής Εσφιγμένου

Must Read

Με αφορμή έγγραφο της αστυνομίας που ζητά από μονές του Αγίου Όρους να φιλοξενηθούν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα αστυνομικές δυνάμεις με βαριά οχήματα για να γίνουν εξώσεις, οι φίλοι της μονής Εσφιγμένου εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

Επιτακτική ανάγκη να παραστούμε όλοι μαζί αυτήν την Κυριακή 21 Ιουλίου, 08.30 το πρωί στο λιμάνι της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, για να πραγματοποιηθεί η ειρηνική διαμαρτυρία και προβολή αιτημάτων για την άδικη εκτέλεση έξωσης των Μοναχών τής Γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Α.Ο εκ μέρους του Υπουργείου προστασίας του πολίτη και το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας …!!!

Όλοι στο πλευρό της Εσφιγμενου. Η κυβέρνηση σχεδιάζει επιχείρηση εναντίον των 118 μοναχών μας. Όχι στο αιματοκύλισμα εντός Αγίου Όρους. Επίσημα ζητά την συνδρομή της Ιεράς Κοινότητας.

Όχι στην κατάργηση του Αυτοδιοίκητου. Κάτω τα χέρια από τους μοναχούς της Εσφιγμένου.

Αίμα μοναχών δεν θα ποτίσει το περιβόλι της Παναγίας. Ζητούμε στήριξη στον αγώνα μας. Αστυνομική επέμβαση θέλει την εξόντωση μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This