Ζάκυνθος: Άγριος ξυλοδαρμός 33χρονου Πακιστανού από Βρετανούς τουρίστες

Για ασήμαντη αφορμή

Must Read

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 33χρονος Πακιστανός όταν δέχτηκε επίθεση από παρέα Βρετανών που κάνουν διακοπές στον Λαγανά στη Ζάκυνθο. Ο λόγος; Επειδή τους ζήτησε εξηγήσεις γιατί του είχαν πετάξει ένα τσιγάρο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τέσσερις Βρετανοί, δύο 21χρονοι και δύο 20χρονοι, κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν άγρια τον 33χρονο και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, σε βάρος 33χρονου Πακιστανού.

Οι τέσσερις τουρίστες, με έναν ακόμα φίλο τους που αναζητείται από την Αστυνομία, διασκέδαζαν σε κλαμπ του Λαγανά, όταν ένας από αυτούς πέταξε ένα αναμμένο τσιγάρο στον 33χρονο Πακιστανό που βρισκόταν έξω από το νυχτερινό κέντρο.

Αμέσως μετά ο 33χρονος πήγε να ζητήσει τον λόγο από τους Βρετανούς οι οποίοι αντί απάντησης τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και άμεσαν εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις από τους πέντε δράστες.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This