Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά… κατανόηση για τις βλάβες που αφήνουν τον κόσμο χωρίς ρεύμα εν μέσω καύσωνα

Must Read

Δεν φτάνει που το παρατεταμένο κύμα ζέστης έχει «γονατίσει» τον κόσμο, υπάρχουν και οι βλάβες στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίες αφήνουν συνοικίες και περιοχές ολόκληρες, χωρίς ρεύμα επί ώρες. Ένα δίκτυο, που οι πολίτες αυτής της χώρας το πληρώνουν και το χρυσοπληρώνουν

Η μεγάλη επιβάρυνση του δικτύου είναι δεδομένη και είναι λογικό να υπάρχει, λόγω της συνεχόμενης χρήσης κλιματιστικών και άλλων ηλεκτρικών συσκευών ψύξης και σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, προκαλούν έκτακτες βλάβες στο δίκτυο σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ζητά μάλιστα «την κατανόηση όλων των πελατών του» για τις βλάβες και τονίζει ότι «όλο το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή» και επιχειρεί για την αποκατάσταση των βλαβών.

  • Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ:

Ο ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή τον παρατεταμένο καύσωνα που πλήττει όλη τη χώρα μας, ανακοινώνει ότι από την πρώτη στιγμή όλο το τεχνικό του προσωπικό βρίσκεται επί ποδός και σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση όλων των έκτακτων προβλημάτων που προκύπτουν στο Δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Ειδικότερα για τις περιοχές που το τελευταίο 48ωρο έχουν εμφανίσει βλάβες σε υπόγεια καλώδια Μέσης Τάσης λόγω των ιδιαίτερα υψηλών φορτίων και των υψηλών θερμοκρασιών, όπως για τον Πειραιά, Ρέντη, Καλλιθέα και Πετρούπολη, περισσότερα από 250 άτομα τεχνικού προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν όλο το 24ωρο προκειμένου να επέμβουν άμεσα για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των βλαβών.

Αυτή την ώρα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν για την αποκατάσταση βλάβης στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας και του Κερατσινίου και η επανηλεκτροδότηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση όλων των πελατών του, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται εδώ και αρκετές ημέρες -και οι οποίες μάλιστα δεν υποχωρούν σημαντικά κατά της βραδινές ώρες- σε συνδυασμό με την υψηλή κατανάλωση λόγω της αυξημένης χρήσης κλιματιστικών, προκαλούν έκτακτες βλάβες στο Δίκτυο.

Όλο το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή από την πρώτη ημέρα έναρξης του παρατεταμένου καύσωνα στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Από Πετρούπολη,να πω πως ζήσαμε την τραγικότητα του Ελλάδα 2.0
    8 ώρες διακοπή.
    Εκτιμώ πως κόβουν την παροχή ανά περιοχές για να αποφορτίσουν το δίκτυο και το βαπτίζουν ως ‘βλαβη’.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This