Σίφνος: Έσπασε κάβος πλοίου και χτύπησε δίκυκλο με δύο επιβάτες

Must Read

Ατύχημα, βγαλμένο, λες, από το δημοφιλές κινηματογραφικό franchise «Βλέπω το θάνατό σου» σημειώθηκε χτες το πρωί στο λιμάνι της Σίφνου, χωρίς, ευτυχώς, να θρηνήσουμε θύματα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, έσπασε, ξαφνικά, ένας από τους κάβους επιβατηγού πλοίου που είχε δέσει στο λιμάνι για να παραλάβει κόσμο και έπεσε πάνω σε ένα δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα που περίμεναν τη σειρά τους για επιβίβαση.

Από το δυνατό χτύπημα, μηχανή και επιβαίνοντες έπεσαν στην προβλήτα, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστούν. Το δίκυκλό τους, ωστόσο, υπέστη κάποιες υλικές ζημιές.

«Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σίφνου, ότι κατά την επιβίβαση στο Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “CHAMPION JET 2” σημαίας Κύπρου, πριν τον απόπλου του για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου και ενώ το πλοίο ήταν προσδεμένο στην προβλήτα, αποκόπηκε ο δεξιός πρυμναίος κάβος, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ο κάβος χτύπησε ένα δίκυκλο όχημα με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες με αποτέλεσμα την πτώση του οχήματος με τους επιβαίνοντές του στην προβλήτα. Αμέσως στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου οι ημεδαποί δήλωσαν καλά στην υγεία τους, ενώ διαπιστώθηκαν υλικές ζημιές στο δίκυκλο όχημα τους. Ακολούθως οι ημεδαποί επιβιβάστηκαν στο πλοίο με προορισμό τη Μήλο όπου, μετά τον κατάπλου στον λιμάνι, μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Μήλου προς ιατρικό έλεγχο και στη συνέχεια εξήλθαν χωρίς περαιτέρω νοσηλεία. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Σίφνου», αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΛΣ.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This