Ανησυχητικό επεισόδιο στον Έβρο: Πυροβολισμός από την τουρκική πλευρά – Τραυματίστηκε Έλληνας συνοριοφύλακας!

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας - Χειρουργήθηκε στην κοιλιά ο συνοριοφύλακας και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Must Read

Μια άσχημη όσο και ιδιαίτερα σοβαρή είδηση έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου και η οποία επιβεβαιώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Αρχές, το απόγευμα και καθώς Έλληνες συνοριοφύλακες περιπολούσαν σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου στον Έβρο επιχειρώντας να αποτρέψουν (επιτυχώς κατά πληροφορίες) την παράνομη είσοδο μεταναστών από την Τουρκία, δέχθηκαν πυρά από άγνωστα άτομα που βρίσκονταν στο τουρκικό έδαφος.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στην κοιλιά ένας Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος και μεταφέρθηκε άμεσα για την παροχή πρώτων βοηθειών, στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Χειρουργήθηκε και ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Μάλιστα, ο 53χρονος λόγω του τραυματισμού αυτού υποβλήθηκε σε επέμβαση. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνοριοφύλακας βγήκε από το χειρουργείο και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με το thesstoday, η σφαίρα που δέχθηκε ο Έλληνας διαπέρασε και χτύπησε το λεπτό έντερο, και είναι χαρακτηριστικό, όπως λένε πηγές της ιστοσελίδας, ότι για δύο χιλιοστά σώθηκε από τον θάνατο!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος, ή ποιοι, ευθύνονται για τα πυρά στις όχθες του ποταμού Έβρου. Αν δηλαδή ήταν μέλη των τουρκικών Αρχών, αν ήταν διακινητές, ή αν ήταν μετανάστες. Όχι ότι έχει σημασία βέβαια, μιας και ασχέτως της ταυτότητας του δράστη, η κυρία ευθύνη βαρύνει την Τουρκία.

Η οποία Τουρκία, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, προκαλεί και πάλι. Προκαλεί ανήμερα της μαύρης επετείου της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο. Και αντίδραση μέχρι στιγμής από την ελληνική Κυβέρνηση δεν υπάρχει. Ο Τούρκος Πρέσβης δεν έχει κληθεί για εξηγήσεις.

  • Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 18.20 σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This