Μπαλοθιές έκαναν άνω-κάτω κρητικό γλέντι σε χωριό του Ηρακλείου

Must Read

Αμετανόητοι παραμένουν οι Κρητικοί, καθώς, παρά τις τραγωδίες, δεν το έχουν, ως φαίνεται, σε καλό να αποφύγουν τις μπαλοθιές στα γλέντια τους.

Θα έλεγε κανείς πως το πρόσφατο περιστατικό στα μέρη τους, με τον 36χρονο που έπεσε νεκρός από χέρι του μπατζανάκη του, θα είχε αποθαρρύνει αρκετούς από το να πιάνουν τα όπλα και να πυροβολούν «στον αέρα» για να γιορτάσουν, όπως προστάζει το έθιμο.

Κι όμως όχι, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι σε χωριό του Δήμου Βιάννου, στο νομό Ηρακλείου, χτες το βράδυ έπεσαν κανονικότατα πυροβολισμοί, την ώρα που λάμβανε χώρα ένα ακόμη κρητικό γλέντι. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του cretalive.gr, ένα άτομο τράβηξε όπλο και άρχισε να ρίχνει μπαλοθιές, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση. Αυτή τη φορά, ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα, ωστόσο, κατά πληροφορίες, προκλήθηκε ένταση, καθώς αρκετοί από τους παρευρισκόμενους αντέδρασαν, με τον «δράστη» και την παρέα του σκηνικού να σπεύδουν να εξαφανιστούν.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία και προχώρησε σε έρευνες για τον εντοπισμό τους, τόσο στα χωριά των εμπλεκόμενων, όσο και σε άλλους οικισμούς στην  ευρύτερη περιοχή του νομού. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις από τους τέσσερις που ξεκίνησαν το επεισόδιο συνελήφθησαν, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται. Με βάση τον τοπικό ιστότοπο, πρόκειται για κτηνοτρόφους από περιοχές των Δήμων Βιάννου και Μινώα Πεδιάδος.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This