Ανώμαλος πιάστηκε «στα πράσα» να φωτογραφίζει τα οπίσθια παιδιών που έπαιζαν σε νεροτσουλήθρες!

Στο κινητό του παιδόφιλου εντοπίστηκαν περισσότερες από 400 φωτογραφίες ανηλίκων

Must Read

Σε υδάτινο πάρκο στην Αττική έγινε «τσακωτός» ένας 42χρονος άνδρας, ο οποίος παρίστανε τον γονιό, αλλά, στην πραγματικότητα, βρισκόταν στον χώρο μόνο και μόνο για να φωτογραφίζει με το κινητό του τα… επίμαχα σημεία από παιδάκια που έπαιζαν στις νεροτσουλήθρες!

Όπως αποκαλύπτει το STAR, ο ανώμαλος κρυβόταν πίσω από δέντρα και θάμνους και φωτογράφιζε τα μικρά παιδιά που έπαιζαν ανύποπτα, ώσπου έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους του πάρκου αναψυχής και από τους γονείς, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση. «Είδαμε, γιατί έχουμε και κάμερες εδώ, ότι όντως δεν φωτογράφιζε τοπία ή οτιδήποτε. Υπήρχε (στο κινητό του) φωτογραφικό υλικό απ’ ό,τι μάθαμε. Με πάρα πολλές φωτογραφίες ως επί το πλείστον από παιδιά με τα οπίσθια τους…», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του πάρκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ύποπτος, ο οποίος και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο, φορούσε το μαγιό του για να μη τραβάει τα βλέμματα και παρίστανε τον γονιό. Οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω του ένα μαχαίρι με λεπίδα 12 εκατοστών, ενώ στο κινητό του εντοπίστηκαν περισσότερες από 400 φωτογραφίες ανηλίκων, όχι μόνο από το συγκεκριμένο πάρκο, αλλά και από διάφορες παραλίες της Αττικής.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This