Ανατριχίλα με την επίθεση αλλοδαπού σε 25χρονη στην Ομόνοια: «Μου κόπηκε η ανάσα, άρχισα να ουρλιάζω»

Οι περιγραφές της κοπέλας προκαλούν σοκ

Must Read

Το αίμα της να «παγώνει» ένιωσε η 25χρονη κοπέλα, που δέχτηκε επίθεση από τον «δράκο» της Ομόνοιας, με τις περιγραφές της να προκαλούν ανατριχίλα, ακόμη και στους πιο ψύχραιμους.

Η νεαρή γυναίκα είχε πάει με τις φίλες της σε μια θεατρική παράσταση στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, καθώς επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της, στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε ένας αλλοδαπός. Η ίδια προσπάθησε να τον αποφύγει και πήγε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όμως εκείνος την ακολούθησε.

«Για περίπου δύο με 3 λεπτά προχωρούσαμε παράλληλα. Άρχισα να κάνω βήματα προς τα πίσω γιατί τον ένιωθα να έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου. Ήρθε και με άρπαξε, μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα και με το άλλο μου έπιασε τη μέση. Βαλλόμουν σωματικά και δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω είχα παγώσει ολόκληρη», ανέφερε η κοπέλα και συνέχισε:

«Τον έσπρωξα ενστικτωδώς για να δω αν κρατάει αιχμηρό αντικείμενο, κάποιο μαχαίρι για να μη με σκοτώσει. Μου επιτέθηκε ξανά, μου έκλεισε το στόμα και καθ’ όλη τη διάρκεια μου φώναζε στο αυτί “σεξ, σεξ, σεξ”. Στη δεύτερη φορά που μου επιτέθηκε επειδή έκανε την κίνηση να με πάει προς τον τοίχο του στενού, τρομοκρατήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω βοήθεια και προσπαθούσα να βγάλω το κεφάλι μου από το κεφαλοκλείδωμα του. Επειδή φώναξα πάρα πολύ δυνατά, τρομοκρατήθηκε. Μου είχε κοπεί η ανάσα, δεν μπορούσα να ανασάνω. Πρώτη φορά ένιωσα σαν να πάθαινα κρίση πανικού».

Ο εφιάλτης διήρκησε για την 25χρονη τουλάχιστον 3-4 λεπτά, τα οποία ωστόσο της φάνηκαν αιώνας. Για καλή της τύχη έτυχε να περνά από το σημείο ένας άνδρας με παρέα κι αμέσως όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έβαλε τις φωνές στο αλλοδαπό κτήνος, με συνέπεια να το βάλει στα πόδια.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει την κοινή γνώμη, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη της Αθήνας, όμως στο σημείο δεν υπήρχε η παραμικρή αστυνόμευση.

Δείτε επίσης: Τρόμος στην Ομόνοια: Άγνωστος προσπάθησε να βιάσει 30χρονη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα “καλύτερα”.
    Στην Σουηδία,την πρωτεύουσα του βιασμού,η αστυνομία δεν δίνει τα στατιστικά της εγκληματικότητας για να μημ στοχοποιηθουν οι “ευπαθείς”…
    Ξυπνάτε, αντιδράστε.
    Η χώρα εποικιζεται με γοργούς ρυθμούς και από την άλλη παραχωρείται στους Τούρκους.
    Πράξτε τα δέοντα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This