Αυτός είναι ο 64χρονος που δολοφονήθηκε – Τον σκότωσαν στο ξύλο για τα μάτια μιας γυναίκας!

Τον ξυλοφόρτωναν ακόμη και λιπόθυμο - Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Must Read

«Παγωμένη» παραμένει τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία του Αγίου Πέτρου του δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία από τη δολοφονία του 64χρονου, Νίκου Μαστραντώνη, που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Ο άτυχος άνδρας βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια ενός ζευγαριού, που τον σκότωσε κυριολεκτικά στο ξύλο, στην πλατεία του χωριού τα ξημερώματα, μετά το τέλος μιας βάφτισης, στην οποία ήταν όλοι καλεσμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι το θύμα φλέρταρε τη γυναίκα του δράστη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος σε κατάσταση μέθης να του επιτεθεί. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως ο 41χρονος και η 34χρονη σύζυγός του αρχικά εγκατέλειψαν για λίγα λεπτά τον 64χρονο αιμόφυρτο στην πλατεία και στη συνέχεια γύρισαν και τον αποτελείωσαν.

«Ήταν αναμενόμενο ότι κάτι κακό θα συμβεί, ήταν πολύς ο κόσμος και οι περισσότεροι ήταν μεθυσμένοι»

Μάρτυρας που είδε τους δράστες και το θύμα στην βάφτιση, επιβεβαιώνει πως το θύμα φλέρταρε με μία γυναίκα από την παρέα, με συνέπεια ένας άνδρας να ενοχληθεί.

«Χθες το μεσημέρι έγινε μια βάφτιση στο χωριό μας και το γλέντι κράτησε 12 ολόκληρες ώρες. Οι καλεσμένοι ξεκίνησαν να τρώνε και να πίνουν από το μεσημέρι και σηκώθηκαν να φύγουν από το τραπέζι στις 02.00 τη νύχτα. Ήταν αναμενόμενο ότι κάτι κακό θα συμβεί γιατί ήταν πολύς ο κόσμος, μεγάλο το γλέντι και οι περισσότεροι ήταν μεθυσμένοι. Κατά τις 02.00 τη νύχτα έφυγε μια παρέα από το γλέντι και πήγε προς το καφενείο της πλατείας για να πιουν καφέ και να συνέλθουν από το μεθύσι», ανέφερε και συνέχισε:

«Εκεί λοιπόν το θύμα προφανώς φλέρταρε με μια γυναίκα από την παρέα κι ο άντρας της ενοχλήθηκε κι άρχισε να τον γρονθοκοπεί . Εκτός από τον άντρα της γυναίκας , σηκώθηκε κι άλλος από την παρέα και τον χτυπούσε κι εκείνος . Κάποια στιγμή τον άφησαν τον άνθρωπο μισολιπόθυμο στην πλατεία ενώ το θύμα είχε τις αισθήσεις του ακόμα , γιατί κάτι ψέλιζε. Αφού τον παράτησαν για λίγα λεπτά γιατί η γυναίκα του δράστη ήταν φοβισμένη και του φώναζε να σταματήσει και του ζητούσε να φύγουν, στη συνέχεια ξαναγύρισαν και τον αποτελείωσαν. Μάλιστα, ο δράστης όταν είδε το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του, κατάλαβε τι έχει κάνει κι άρχισε να του φωνάζει να σηκωθεί. Ο άνθρωπος βέβαια είχε ήδη πεθάνει. Από όσο γνωρίζω , η γυναίκα με τον άντρα της έχουν αναλάβει την ευθύνη για το θάνατο του Νίκου αλλά ήταν κι άλλος από την παρέα που τον χτύπησε…».

 

«Πέρασαν οι ώρες, έπιναν, έπιναν και παρεξηγήθηκαν για το τίποτα»

Σοκαριστικά είναι τα όσα αναφέρει και έτερος μάρτυρας σχετικά με το γλέντι και τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες, που έμελλε να στοιχίσουν την ζωή στον 64χρονο.

«Γλέντι από βαφτίσια ήταν, περίπου διακόσια άτομα. Το τραπέζι της βάφτισης έγινε σε ένα κεντρικό μαγαζί στην πλατεία του χωριού από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις δύο τα ξημερώματα. Οι καλεσμένοι κυρίως ήταν νέοι γιατί το ζευγάρι ήταν μικρό σε ηλικία, τριάντα με σαράντα χρονών περίπου. Ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν κάτι σαν παρεξήγηση, όχι όμως φονικό βέβαια», είπε και προσέθεσε:

«Όταν για δώδεκα ώρες πίνεις ουίσκι και διάφορα άλλα τέτοια… πόσο μπορεί να κρατήσει ένας άνθρωπος και να μην παρεξηγηθεί μέχρι και με τη… μύγα που πετάει. Πέρασαν οι ώρες, έπιναν, έπιναν και παρεξηγήθηκαν για το τίποτα».

Σημείωσε πως κάποια στιγμή παρατηρήθηκε…γκρίνια ανάμεσα στον 41χρονο και την 34χρονη και στη συνέχεια αποχώρησαν μαζί με κάποιους ακόμη και πήγαν δίπλα σε ένα καφενείο να συνεχίσουν. «Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν τόσο πιωμένοι που παραπατούσαν, άλλοι πάλι υποβασταζόμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο καφενείο που βρισκόταν δίπλα», τόνισε ο μάρτυρας και συνέχισε:

«Ανάμεσα τους ήταν και ο 64χρονος, ο οποίος είπε μια κουβέντα στην 34χρονη και εκεί ξεκίνησε μια λεκτική διαμάχη. Μετά έγινε ότι έγινε, στο καφενείο μέσα. Χτυπήθηκε ο 64χρονος θανατηφόρα και μάλιστα δεν ήταν μόνο ο 41χρονος που χτύπησε τον 64χρονο, ήταν και άλλοι που τον χτυπούσαν, αλλά από ότι φαίνεται πήρε την ευθύνη όλη πάνω του ο 41χρονος. Πολλά χτυπήματα ήταν στο λαιμό και εκεί είναι επικίνδυνο το σημείο. Ο 64χρονος λιποθύμησε σε πρώτη φάση αλλά είχε ακόμη τις αισθήσεις του και συνέχισαν να τον χτυπάνε ενώ ήταν πεσμένος με κλωτσιές, συνεχίστηκε το ξύλο και μετά».

Ο ίδιος περιέγραψε πως στη συνέχεια έφτασαν η αστυνομία και το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς είχε τελειώσει, αφού δεν μπορούσαν να κάνουν και κάτι.

Την ίδια ώρα, φίλος του 64χρονου έκανε λόγο για έναν άνθρωπο δουλευταρά, που βοηθούσε τους πάντες. «Ο 64χρονος έμενε εδώ στο χωριό, ήτανε φίλος μου, μια χαρά παλικάρι! Ελάτε στο χωριό να σας πουν τα καλύτερα λόγια. Ήταν ένας άνθρωπος που βοήθαγε όλο τον κόσμο. Δούλευε μεροκάματα παντού και οικοδομή. Πολύ δουλευταράς και πιάνανε τα χέρια του και βοηθούσε τους πάντες», υπογράμμισε.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Αρκαδία: Νεκρός 64χρονος με χτυπήματα σε κεφάλι και λαιμό – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν την πέφτεις σε γυναίκα Αλβανού. Είναι νόμος. Εξάλλου τόσες πουτάνες έχει η Αθήνα. Το ίδιο πράγμα είναι.

  2. Που ήταν η αστυνομία?
    Που ήταν πρώτες βοήθειες?
    Η απάντηση ειναι 60 Χιλ μακρυά. Η ελληνική ύπαιθρος ζει από τύχη και στηρίζεται στον καλό Θεό μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This