Έβρος: «Νιώθω ένα κάψιμο στην κοιλιά. Έχω αίμα…», τα πρώτα λόγια του συνοριοφύλακα

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου - Θα υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο

Must Read

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του συνοριοφύλακα ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό στο Σουφλί του Έβρου από άτομα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά καθώς νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.

«Νιώθω ένα κάψιμο στην κοιλιά. Έχω αίμα…», ήταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star τα πρώτα λόγια του συνοριοφύλακα που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, με τους συναδέλφους του να σπεύδουν να τον βοηθήσουν.




Χθες το βράδυ ο 56χρονος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ θα χρειαστεί και νέο χειρουργείο με τους γιατρούς να μην του έχουν αφαιρέσει ακόμη τη σφαίρα που τον έπληξε καθώς υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του.




Σε εξέλιξη οι έρευνες

Την ίδια ώρα οι έρευνες των ελληνικών αρχών για την παρ’ ολίγον τραγωδία βρίσκονται σε εξέλιξη, με την κυβέρνηση να εξακολουθεί να σιωπά γι’ αυτό το σημαντικό γεγονός.

Από την πρώτη στιγμή έχουν ενημερωθεί οι τουρκικές αρχές προκειμένου να διεξάγουν σχετική έρευνα. Ελληνικές και τουρκικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία έτσι ώστε να εξεταστούν και από τις δύο πλευρές τα μέσα καταγραφής που διαθέτουν προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι υπαίτιοι για τον τραυματισμό του συνοριοφύλακα.




Το χρονικό του τραυματισμού του

Όλα συνέβησαν όταν ο 56χρονος, μέλος μιας ομάδας Ελλήνων συνοριοφυλάκων που περιπολούσε στην παραποτάμια περιοχή κοντά στη θέση «Αμπέλια», όπου δεν έχει κατασκευαστεί φράχτης, δέχθηκε πυροβολισμό στην κοιλιά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Δείτε επίσης: Έβρος: Καλύτερη η εικόνα του συνοριοφύλακα – Εκκωφαντική η…σιωπή της κυβέρνησης

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This