Χαλκίδα: Χειροπέδες σε δύο άτομα για την επίθεση με ρόπαλα σε βάρος τριών νεαρών

Οι Αρχές αναζητούν άλλους δύο δράστες και άγνωστους συνεργούς τους

Must Read

Δύο άτομα συνελήφθησαν για τον άγριο ξυλοδαρμό τριών ατόμων που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στη Χαλκίδα, με τα κίνητρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, να είναι οπαδικά.

Ειδικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμα δύο άτομα και άγνωστοι συνεργοί τους, οι οποίοι αναζητούνται, για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, παράβαση του νόμου για τα όπλα και τον αθλητισμό.

Οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν, μαζί με άλλα 8 άτομα, με ρόπαλα και σιδερολοστούς σε βάρος τριών ατόμων, μεταξύ αυτών και δύο ανήλικοι, σε περιοχή της Χαλκίδας, τραυματίζοντας τους ανηλίκους σε όλο τους το σώμα.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε από Αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Αθλητισμού της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες και ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, όπου βρέθηκαν και συνελήφθησαν.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, στα σπίτια τους και σε άλλους χώρους, με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

  • σημαίες, κασκόλ και ρούχα αθλητικής ομάδας,

• 15 κροτίδες,

• 1 σουγιάς,

• 4 πυροτεχνήματα,

• 1 ζευγάρι γάντια μηχανής, με ειδικά προστατευτικά αρθρώσεων,

• 1 μαχαίρι,

• 1 fullface και

• 2 κινητά.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο ένας από τους συλληφθέντες είναι και το άτομο που οργάνωσε την επίθεση, ενώ ως κίνητρο πιθανολογείται προηγούμενη αψιμαχία του, με έναν εκ των τριών παθόντων για οπαδικές διαφορές.

Οι δύο συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Δείτε επίσης: Χαλκίδα: Άγρια επίθεση σε βάρος δύο ανηλίκων – Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρολοστούς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This