Εφιάλτης στην Ηλεία: Καταγγελία για κατ’ επανάληψη βιασμό 15χρονης

Παλαιότερα, είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και από άλλον άνδρα

Must Read

Τρόμος για 15χρονη στην Ηλεία καθώς η Αστυνομία εξετάζει καταγγελία για βιασμό κατ΄ επανάληψη από 29χρονο άνδρα του στενού συγγενικού της περιβάλλοντος. Το αποτρόπαιο περιστατικό έλαβε χώρα σε κοινότητα του πρώην Δήμου Βώλακος και νυν Δήμου Πύργου.

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κορίτσι, που πριν από ένα χρόνο είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και από άλλον άνδρα, σύμφωνα με όσα τότε είχαν αναφέρει στους αστυνομικούς δικοί της άνθρωποι, πήγε μαζί με τους γονείς της και μίλησε για τον εφιάλτη που φέρεται να ζούσε, με τον 29χρονο, σύμφωνα με την ίδια, να την απειλεί να μην μιλήσει σε κανέναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, στα μέσα Ιουνίου προσήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου οι γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι κατέθεσαν όσα τους είχε αναφέρει η κόρη τους.

Την απειλούσε να κρατήσει κλειστό το στόμα της

Από την καταγγελία προκύπτει πως το συγγενικό πρόσωπο της 15χρονης την απειλούσε να μην αποκαλύψει τίποτα στους γονείς της, ενώ όπως τους ανέφερε την είχε βιάσει επτά με οκτώ φορές, με την τελευταία να είναι προ τριών μηνών.

Παραγγέλθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, δίχως ωστόσο να μεταφέρθηκε η 15χρονη για εξέταση στην τελευταία μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Παράλληλα παραγγέλθηκε και παιδοψυχιατρική εξέταση στο Καραμανδάνειο.

Ο καταγγελόμενος έχει απασχολήσει τις αρχές παλαιότερα για άλλες υποθέσεις, ενώ δεν έχει συλληφθεί, καθώς ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το στάδιο της προανάκρισης από την αστυνομία.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This