Έσωσε συμπολίτες του πριν σκοτωθεί ο ήρωας οδηγός φορτηγού, Μπάμπης Γαραντωνάκης

Με κραυγές και κορναρίσματα προσπαθούσε να προειδοποιήσει πεζούς και οδηγούς

Must Read

Θρήνο έχει προκαλέσει ο τραγικός χαμός του 51χρονου οδηγού φορτηγού Μπάμπη Γαραντωνάκη, ο οποίος έπεσε σε γκρεμό με το επαγγελματικό όχημα επειδή δεν έπιαναν τα φρένα.

Ο 51χρονος πατέρας 3 παιδιών περνούσε από το Δίστομο το απόγευμα της Παρασκευής μεταφέροντας κάρβουνο για εργοστάσιο, όταν συνειδητοποίησε ότι τα φρένα του οχήματος δεν έπιαναν.

Ενώ βρισκόταν ήδη σε κατηφορική περιοχή, ο οδηγός έκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια να μην παρασύρει πεζούς στο σημείο, φωνάζοντας τους να κάνουν στην άκρη και πατώντας διαρκώς την κόρνα. Παράλληλα, προσπαθούσε να ενημερώσει και τους διερχόμενους οδηγούς με κραυγές, λίγο προτού ο ίδιος καταλήγει στον γκρεμό μετά από τρελή πορεία. Ακολούθησαν εκρήξεις και το βαρύ όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, με τον 51χρονο να ανασύρεται απανθρακωμένος.

Σε δηλώσεις του στο GOODnet ο αδερφός του Λευτέρης Γαραντωνάκης ανέφερε: «Ήταν λίγο πριν κατέβει στην παραλία του Διστόμου. Ο αδελφός μου κόρναρε, έπαιζε με τα φώτα για να κάνουν οι άνθρωποι στην άκρη – ευτυχώς έκαναν. Πέρασε μπροστά από βενζινάδικο της περιοχής – ο άνθρωπος από το βενζινάδικο είδε την “τρελή” πορεία του φορτηγού. Μέχρι που πέρασε την παραλία. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Στην τελευταία στροφή, λίγο πριν τα καταφέρει και βγει στην ευθεία για να πάει στο εργοστάσιο που ήταν ο προορισμός του, το όχημα τον πέταξε από κάτω».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αδερφός του αδικοχαμένου οδηγού, το φορτηγό είχε προβλήματα για τα οποία ο ίδιος είχε ενημερώσει την εταιρεία.

Δείτε επίσης:

Βοιωτία: Απανθρακωμένος ανασύρθηκε ο οδηγός φορτηγού που έπεσε σε γκρεμό στα Άσπρα Σπίτια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This