Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη η παραολυμπιονίκης Ειρήνη Κουρούβανη

Μεθυσμένος οδηγούσε ο 36χρονος αλλοδαπός που την χτύπησε με το αυτοκίνητό του...

Must Read

Σε «επιδημία» τείνουν να εξελιχθούν και τα τροχαία με εγκατάλειψη στη χώρα μας, καθώς το τελευταία διάστημα διαρκώς αυξάνονται, με τους δράστες, μάλιστα, να την γλιτώνουν, καθώς σπανίως βρίσκονται μάρτυρες.

Αυτό, ωστόσο, δεν συνέβη στην περίπτωση ενός 36χρονου με καταγωγή από τη Γεωργία, ο οποίος χθες τα ξημερώματα χτύπησε με το αυτοκίνητό του την Παραολυμπιονίκη Ειρήνη Κουρούβανη, η οποία κινούνταν με το μηχανοκίνητο αναπηρικό αμαξίδιό της στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην Πατησίων και, κατόπιν, εξαφανίστηκε από το σημείο, εγκαταλείποντάς την τραυματισμένη.

H παραολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας Ειρήνη Κουρούβανη με το μηχανοκίνητο αναπηρικό αμαξίδιό της (πηγή: Facebook)

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το τροχαίο ατύχημα, κατάφεραν να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό, τον οποίο συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών. Εξάλλου, η Ειρήνη Κουρούβανη, η οποία ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 36χρονο είναι επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη, έλλειψη άδειας οδήγησης και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

*πηγή φωτό: Facebook 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γεωργιανός χωρίς άδεια οδήγησης βρίσκει το θάρρος και το θράσος να οδηγεί μεθυσμένος στο far west του Μητσοτάκη.Θάρρος που παίρνει από το Μητσοτακιστάν,που έχει γεμίσει λαθρομετανάστες την χώρα.Κυβερνητικά σιχάμματα.

  2. Όλοι οι Γεωργιανοί, οδηγούν πιωμένοι. Κάνουν στην Ελλάδα, αυτά που δεν τολμάνε να κάνουν στην γ@μημένη την χώρα τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This