Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι άρχισε ο καβγάς με τους Κρητικούς και τον Ελληνοκαναδό μέσα στο μπαρ

Καρέ καρέ η στιγμή που ξεκίνησε η ένταση

Must Read

Βίντεο με το σοβαρό επεισόδιο που έστειλε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα έναν 49χρονο Ελληνοκαναδό από τα χτυπήματα παρέας Κρητικών στο Ηράκλειο, βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.

Στο υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, διακρίνεται η οικογένεια του 49χρονου που διασκέδαζε μέσα σε μπαρ και νεαροί από την παρέα Κρητικών που ξυλοκόπησαν άγρια τον χρηματιστή, όταν εκείνος τους έκανε παρατήρηση επειδή τον έκαψαν κατά λάθος με τσιγάρο.

Στο βίντεο φαίνεται ο 49χρονος με τη σύζυγο και τους δύο γιους τους να αποχωρούν ευδιάθετοι από το μαγαζί. Εκείνοι τη στιγμή, ένας από την παρέα των Κρητικών ακουμπάει με το τσιγάρο του τον στο χέρι τον Ελληνοκαναδό. Ο 49χρονος φαίνεται να τρίβει το χέρι του στο σημείο που κάηκε, γυρίζοντας προς το μέρος του.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το cretalive και δεν έχει ήχο, διακρίνεται ο Kρητικός με το τσιγάρο να κάνει νόημα στον χρηματιστή πιθανόν για του πει ότι δεν τον είδε. Ο Ελληνοκαναδός κατευθύνεται προς την πόρτα, ωστόσο τελικά γυρίζει πίσω και φαίνεται πώς ανταλλάζει κάποιες κουβέντες με τον νεαρό που κρατούσε το τσιγάρο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μπαίνει ανάμεσά τους ένας τρίτος, και φαίνεται να ζητάει από τον 49χρονο να φύγει. Ακολουθεί ένταση και ξεκινούν τα σπρωξίματα, ενώ μπαίνει στον καβγά και η σύζυγος του 49χρονου.

Όλοι τους κατευθύνονται έξω από το μαγαζί και ακολουθεί ο άγριος ξυλοδαρμός του 49χρονου, ο οποίος τελικά υποβλήθηκε σε 6ωρη χειρουργική επέμβαση και έκανε 60 ράμματα στο κεφάλι.

Ο 49χρονος υπέστη διάσειση μεσαίας βαρύτητας και κατάγματα στα ζυγωματικά, καθώς και σοβαρά τραύματα στην περιοχή του κεφαλιού.

Υπενθυμίζεται ότι η πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα επισκέφθηκε σήμερα τον 49χρονο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του, ενώ η ίδια θα επισκεφθεί και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει δύο από τους δράστες της βίαιης επίθεσης. Πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο τον δήμου Μαλεβιζίου.

Δείτε επίσης:

Με 60 ράμματα στο κεφάλι ο Ελληνοκαναδός που ξυλοκοπήθηκε από παρέα Κρητικών

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι Κρητικοί τελικά είναι μεγάλες ροδέλες. Σαν τους πούστηδες τους Αλβανούς. Όλοι μαζί, εναντίον ενός. Γ@μώ την Κρήτη σας πρεζάκηδες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This