Σοβαρή καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ: Διοικητής νοσοκομείου έκοβε βόλτες με ηθοποιό που είχε κορωνοϊό!

Κόλλησε εργαζόμενους και διοίκηση

Must Read

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία, κάνοντας λόγο για ενδονοσοκομειακή διασπορά του κορωνοϊού από γνωστή ηθοποιό.

Όπως αναφέρει «σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής ο Διοικητής έκανε βόλτες σε τμήματά του με γνωστή ηθοποιό που τελικά απεδείχθη θετική στη covid-19. Υπήρξε διασπορά σε εργαζόμενους και τη διοίκηση ευτυχώς όχι σε ασθενείς».

Και πρόσθεσε πως «μετά έλαβε μέτρα τα οποία ο Διοικητής διαφημίζει στη τηλεόραση ως ο πρώτος που πήρε έγκαιρα μέτρα πρόληψης. Κατόπιν όμως της διασποράς».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε πως έχει καταγραφεί αύξηση των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα: «Έχουμε αύξηση των επισκέψεων στα εφημερεύοντα νοσοκομεία και τις νοσηλείες ασθενών με covid-19 σε απλούς θαλάμους χωρίς να υπάρχει πίεση στα νοσοκομεία. Η συμπτωματολογία είναι ήπια οι περισσότεροι ασθενείς μετά την εξέταση στα επείγοντα πάνε σπίτι τους με οδηγίες και όσοι εισάγονται σε λίγες ημέρες λαμβάνουν εξιτήριο υγιείς. Σήμερα νοσηλεύονται 545 ασθενείς covid-19 σε απλές κλίνες και μόνο 9 ασθενείς σε ΜΕΘ».

Ανέφερε ακόμα ότι η αύξηση ανέρχεται στο «10% σε σχέση με πριν μια εβδομάδα σε νοσηλευόμενους ασθενείς σε απλές κλίνες. Οι προσελεύσεις στα επείγοντα σχεδόν διπλασιάσθηκε».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «έντονο και πιο επικίνδυνο για τους ασθενείς είναι το πρόβλημα της ενδονοσοκομειακής διασποράς λόγω της χαλάρωσης των μέτρων. Όταν νοσηλεύονται ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας και εντός του νοσοκομείου κολλήσουν covid-19 κινδυνεύει η ζωή τους. Στο Κιλκίς το σωματείο εργαζόμενων κατήγγειλε ενδονοσοκομειακή διασπορά σε ασθενείς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This