Τουρκικά πολεμικά «πολιορκούν» την Κάσο! Αφωνία από την Κυβέρνηση

Ο Μητσοτάκης «πνίγει » στα… ήρεμα νερά του Αιγαίου την αξιοπρέπεια και την κυριαρχία της Ελλάδας

Must Read

Υπό τουρκική… επιτήρηση το ιταλικό πλοίο «levoil Relume» πραγματοποιούσε έρευνες για την πόντιση υποβρυχίων καλωδίων (σ.σ. για το πρότζεκτ ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Κύπρου) νότια της Κάσου, ακριβώς έξω από τα χωρικά ύδατα και τα όρια αιγιαλίτιδας ζώνης μεταξύ Κάσου και Καρπάθου.

Εκεί συγκεντρώθηκαν και πέντε πολεμικά πλοία της Τουρκίας (δύο φρεγάτες, δύο πυραυλάκατοι και μία κορβέτα), στήνοντας ένα σκηνικό έντασης και πολιορκίας του ελληνικού νησιού, υπό το πρόσχημα της… παραβίασης της τουρκικής υφαλοκρηπίδας!

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» που έκανε την αποκάλυψη, από ελληνικής πλευράς εστάλησαν τρία πλοία (μια φρεγάτα, μια κανονιοφόρος και ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού) και «επελέγη να μη δοθεί σήμα κλιμάκωσης»!

Σε μια περίοδο δηλαδή όπου η τουρκική προκλητικότητα χτυπάει «κόκκινα», με τις εθνικιστικές κορώνες από τον Ταγίπ Ερντογάν, τις αποκαλύψεις που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πολιτική του κατευνασμού και της υποτέλειας, αλλά και τη λυσσαλέα επίθεση της Άγκυρας στον Υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, η αντίδραση της Κυβέρνησης είναι η… αφωνία!

Θυμίζουμε ότι μόλις χθες, σε βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσίευσε το newsbreak.gr, τουρκικά αλιευτικά φαίνονται να έχουν εισβάλλει στα ελληνικά ύδατα στη Σάμο και να φτάνουν μια «ανάσα» από την ακτή!

 

Καταγγελίες πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκαναν λόγο για εντοπισμό 20 τουρκικών ανεμότρατων στο νησί μέσα σε 24 ώρες!

Άλλωστε, τα «αλιευτικά» της Τουρκίας, εδώ και χρόνια έχουν αποδειχθεί ένας πολύ πετυχημένος τρόπος εισβολής σε ελληνικά ύδατα…

Εκείνο το κουρελόχαρτο της  «Διακήρυξης των Αθηνών» τι να έγινε άραγε;

Μήπως χάθηκε κάπου ανάμεσα στο «δώρο» του TurkAegean που έκανε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Άγκυρα, στη… διπλωματία κορυφής του Έλληνα Πρωθυπουργού και στην «προπόνησή του» για να μπορεί να σκύβει όλο και πιο χαμηλά το κεφάλι σε οτιδήποτε τουρκικό;

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Νέα Δημοκρατία=κόμμα προδοτών

      Ελληνικά δεξιά, έτοιμη για άλλη μια εθνική προδοσία μετά την απώλεια της Κύπρου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This