Σκόπελος: Με άδεια από το Δημόσιο, επιχείρηση τοποθέτησε ξαπλώστρες και ομπρέλες πάνω στον δρόμο!

Παράλογο αλλά νόμιμο...

Must Read

Όργιο καταπατήσεων στην παραλία Λιμνοναρίου της Σκοπέλου, μιας και η Κτηματική Υπηρεσία έδωσε άδεια σε επιχείρηση να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες, στην άσφαλτο και στον μοναδικό δρόμο! Μετά από καταγγελίες η Εισαγγελία Βόλου διέταξε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, επείγουσα προκαταρκτική έρευνα.




 

Κάτοικος με προβλήματα υγείας που προσπάθησε να φθάσει στην παραλία και δεν τα κατάφερε προέβη σε καταγγελία στην Κτηματική Υπηρεσία, η οποία αναγνώρισε το λάθος της, και τόνισε ότι η κατάσταση θα διορθωθεί άμεσα, αλλά μέχρι στιγμής το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε.

Η Εισαγγελία Βόλουζητά να διερευνηθούν θέματα όπως η μη αποκατάσταση της παραλίας μετά τις καταγγελίες και ο λόγος και η διαδικασία με την οποία δόθηκε η άδεια κατάληψης του μοναδικού δρόμου που οδηγεί στη συγκεκριμένη παραλία από την Κτηματική Υπηρεσία.

Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, η οποία θα εξετάσει αν υπάρχουν στοιχεία για την άσκηση κατηγοριών εναντίον συγκεκριμένων προσώπων. Η υπόθεση έγινε γνωστή μέσω των πανελλαδικών ΜΜΕ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ skiathoschannel.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This