Η στιγμή που ο μεθυσμένος αλλοδαπός χτυπά και εγκαταλείπει την Παραολυμπιονίκη Ειρήνη Κουρούβανη

Κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε να τη βοηθήσει

Must Read

Βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει την παράσυρση της πρωταθλήτριας ΑμεΑ Ειρήνης Κουρουβάνη, «βλέπει» το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τη στιγμή που ένας 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος, παρέσυρε με το όχημά του την παραολυμπιονίκη στην Πατησίων, την περασμένη Δευτέρα και την εγκατέλειψε τραυματισμένη.

Η Ειρήνη Κουρουβάνη κινούνταν με το αναπηρικό της αμαξίδιο στη δεξιά λωρίδα της οδού Πατησίων, όταν ο 36χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ, την χτύπησε και την άφησε αβοήθητη.




Ο 36χρονος συνελήφθη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που ενημερώθηκαν για το συμβάν και αφού τον εντόπισαν στην περιοχή, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε να βοηθήσει την τραυματισμένη γυναίκα και το ΕΚΑΒ κλήθηκε όταν εντοπίστηκε από περαστικούς.

Δείτε επίσης:

Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη η παραολυμπιονίκης Ειρήνη Κουρούβανη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είναι που, σύμφωνα με τη πρόεδρο της δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, τέτοιοι άνθρωποι θα ενίσχυαν τους κακόμοιρους τους ιθαγενείς Έλληνες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This