Αδιανόητο! Σε… «lockdown» κάτοικοι στη Σαντορίνη λόγω τουριστών – Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Πορτοσάλτε!

Must Read

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη σήμερα στη Σαντορίνη! Η Τοπική Κοινότητα Θήρας με ανακοίνωσή της καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω άφιξης πολλών τουριστών!

«Άλλη μια δύσκολη ημέρα για την πόλη και το νησί μας με την έλευση 17.000 επισκεπτών από τα κρουαζιερόπλοια!!! Παρακαλούμε την προσοχή σας και όσο μπορούμε ελαττώνουμε τις μετακινήσεις μας!!!» αναφέρει η ανακοίνωση στη σελίδα της Τοπικής Κοινότητας Θήρας και θα έλεγε κανείς ότι όσα έλεγε ο Πορτοσάλτε πριν από μερικές ημέρες, έγιναν πράξη!

Την περασμένη Παρασκευή, παραθέτοντας τα λεγόμενα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ που έλεγε ότι δεν χωράμε με τόσους τουρίστες και ότι οι ντόπιοι πρέπει να υποχωρήσουν, αναρωτιόμασταν αν στο τέλος θα δούμε μηνύματα από το 112 για περιορισμό μετακινήσεων λόγω τουριστών. Τελικά, όπως φαίνεται, το ενδεχόμενο αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση προκάλεσε πλήθος οργισμένων αναρτήσεων στο Twitter:

Δείτε επίσης:

Ε όχι να θέλει και διακοπές καλοκαιριάτικα το πόπολο! Να ξεκουμπίζεται για να έρχονται οι τουρίστες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This