Εθισμένος στον τζόγο ο Απόστολος Λύτρας – Νέες αποκαλύψεις από την εν διαστάσει σύζυγό του

«Σπαταλούσε υπέρογκα ποσά από τα οικογενειακά μας εισοδήματα...»

Must Read

Συμπληρωματική κατάθεση για τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον Aπόστολο Λύτρα έδωσε την Τετάρτη 17 Ιουλίου στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση η Σοφία Πολυζωγοπούλου, αποκαλύπτοντας πως ο προφυλακισμένος ποινικολόγος ήταν εθισμένος στον τζόγο από το 2017 και ότι τον παρακολουθούσε ειδικός ψυχικής υγείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η 37χρονη δικηγόρος ανέφερε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της «πήγαινε σε χαρτοπαικτική λέσχη, όχι νόμιμη, η οποία, σύμφωνα με τα όσα είχα αντιληφθεί και μου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος, ήταν στα βόρεια προάστια, ίσως σε κάποιο ξενοδοχείο. Σπαταλούσε υπέρογκα ποσά από τα οικογενειακά μας εισοδήματα και επιπλέον ο εθισμός του στο τζόγο δημιουργούσε γενικότερους κινδύνους για την οικογένειά μας».

Σύμφωνα με την συμπληρωματική αυτή κατάθεση της, ο ποινικολόγος προσπαθούσε να την πείσει ότι απέχει, εκείνη του είπε να χωρίσουν, ενώ, όπως, υποστήριξε ήταν προσβλητικός και της έλεγε συνεχώς ψέματα. Τότε, για να την πείσει, όπως είπε, να μη χωρίσουν, αποφάσισε να επισκεφτεί ειδικό ψυχικής υγείας. Από το 2018 μέχρι και το 2022 τα πράγματα εξομαλύνθηκαν, όταν, ξαφνικά, της ζήτησε να πάει διακοπές μόνος του. Τότε αντιλήφθηκε ότι είχε υποτροπή και πάλι με τον τζόγο, αυτή τη φορά παίζοντας από το κινητό του τηλέφωνο.

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και αντιλαμβανόμουν ότι κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ξενυχτούσε και η συμπεριφορά του προσομοίαζε με εφήβου. Όταν επέστρεψε, ήταν παντελώς αδιάφορος προς εμένα και το παιδί. Άρχισε σταδιακά και κλιμακούμενα να προβαίνει σε υπέρογκες σπατάλες. Είχε αγοράσει αρκετά πανάκριβα αυτοκίνητα», φέρεται να κατέθεσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Τον περασμένο Νοέμβριο το ζευγάρι χώρισε για κάποιους μήνες και, όπως είπε στην κατάθεσή της, η ίδια είχε προειδοποιήσει για τη συμπεριφορά του το περιβάλλον του, αναφέροντάς του πως θα είναι όλοι υπεύθυνοι αν της συμβεί κάποιο κακό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This