Με μεταλλικό αντικείμενο τα χτυπήματα στον Ελληνοκαναδό: «Τα τραύματα ήταν πολλά και σημαντικά, ζει εκ θαύματος»

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι πράξεις αυτές είναι κακουργήματα»

Must Read

Οκτώ ημέρες έχουν περάσει από την στιγμή που ο 49χρονος Ελληνοκαναδός χρηματιστής Εμμανουήλ Κακουλάκης δέχτηκε τα μανιασμένα χτυπήματα των νταήδων, σε μπαρ του Ηρακλείου και η οικογένειά του, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει νομικά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Οι δράστες παραμένουν άφαντοι κι εκτιμάται πως κρύβονται σε χωριό-άβατο, στο οποίο οι άνδρες της ΕΛΑΣ…δυσκολεύονται να πλησιάσουν.

Την ίδια ώρα, ο ποινικολόγος, Βασίλης Χειρδάρης, αποκάλυψε πως οι δράστες χτύπησαν τον 49χρονο χρηματιστή με ένα μεταλλικό αντικείμενο, ενώ τα μέλη της οικογένειάς του μένουν σε χώρο που τους έχει παραχωρήσει ο Δήμος. «Ο Ελληνοκαναδός αναρρώνει. Τα τραύματα ήταν πολλά και σημαντικά. Στην πραγματικότητα έδωσε μία μάχη για τη ζωή του και ζει εκ θαύματος. Χρησιμοποιήθηκε ένα μεταλλικό αντικείμενο. Κάποια καρέκλα ίσως και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Η αφορμή είναι ασήμαντη», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σήμερα θα μεταβώ στο Ηράκλειο. Είναι προφανές το πώς έχει ξεκινήσει. Τα χτυπήματα στο κεφάλι του έχει συνθλιβεί τα οστά στη μύτη του και έχει κάταγμα στον κρόταφο. Οι δράστες μία εβδομάδα μετά κυκλοφορούν ελεύθεροι παρ’ ότι φαίνεται πως έχουν ταυτοποιηθεί. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει μία προσέγγιση από τους δράστες, οι πληροφορίες που διακινούνται γίνεται με σκοπιμότητα και δεν επιβεβαιώνονται από την οικογένεια».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι πράξεις αυτές είναι κακουργήματα»

Ο γνωστός ποινικολόγος έκανε γνωστό πως ο 49χρονος άνδρας υποβλήθηκε σε τραχειοστομία, ενώ αναφέρθηκε και στα μέλη της οικογένειάς του. «Η οικογένεια γνωρίζω πως φιλοξενείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Ηρακλείου, του κ. Καλοκαιρινό, σε έναν χώρο που έχει διαθέσει ο Δήμος. Έλαβε και μία σημαντική πρωτοβουλία. Έδωσε εντολή στο νομικό τμήμα του δήμου να εξετάσει το ενδεχόμενο να υποβληθεί δήλωση υποστήριξης κατηγορίας στην Εισαγγελία Ηρακλείου, στηρίζοντας το δικαίωμα στην εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι πράξεις αυτές είναι κακουργήματα. Με αυτό αμαυρώνεται η Κρήτη», σημείωσε, ενώ τέλος έκανε λόγο και για την επίσκεψη της Ελληνοκαναδού πρέσβη στην Ελλάδα:

«Ο άνδρας είναι και από την Κρήτη και δραστηριοποιείται στον Καναδά. Η πρεσβεία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Έχει γίνει μεγάλο θέμα και στον Καναδά και στην Ισλανδία από όπου κατάγεται η σύζυγός του. Η πρεσβεία έχει απευθυνθεί σε όλες τις Αρχές. Τις επόμενες βρες αυτό που προέχει είναι να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, που μίλησε για την υπόθεση.

«Δεν ξέρω αν ήταν μόνο το τσιγάρο η αφορμή γιατί ακούστηκε πως πείραξε και τη γυναίκα του. Τον έκαναν σε αυτά τα χάλια για ένα τσιγάρο. Έχουν ταυτοποιηθεί ένας 32χρονος από τα Ζωνιανά και ένας 33χρονος από Μαλεβίζι. Τους ψάχνει η αστυνομία να τους βρει. Δεν είναι εύκολο να βρεις κάποιον που διαφεύγει αλλά θα συλληφθούν. Πιστεύω πως θα παραδοθούν από μόνοι τους. Να αποσύρει μήνυση αυτός ο άνθρωπος που τον παραμόρφωσαν;», είπε αρχικά και πρόσθεσε για την εγκληματικότητα:

«Δεν τους ενδιαφέρει. Ανεβαίνουν οι ποινές και ανεβαίνει και η εγκληματικότητα. Βλέπουν το περιστατικό και τραβάνε βίντεο. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη επιθετικότητα».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. μεγαλοι ψευτομαγκες βρακοφοροι με γυναικείο καβαλο !!! πανε κ κρυβονται στα βουνα, να τους βαλουν μεσα μεχρι να σβησει ο ηλιος. Λες και ειμαστε στο farwest, χωρα των Αυγενακιδων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This