Φωτιά σε υπόγειο στο κέντρο της Αθήνας: Τουλάχιστον 10 άτομα απεγκλώβισε η Πυροσβεστική

Βγαίνουν ακόμη πυκνοί καπνοί από το υπόγειο

Must Read

Καλύτερη είναι η κατάσταση με την φωτιά που ξέσπασε τα μεσάνυχτα σε υπόγειο στο κέντρο της Αθήνας, με τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τουλάχιστον δέκα άτομα, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η επιχείρηση κατάσβεσης ξεκίνησε όταν η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από κατοίκους της οδού Αγίου Μελετίου για πυκνό καπνό που έβγαινε από τη στοά του Θεάτρου «Broadway (Μπρόντγουαιη)» στην Αθήνα. Επρόκειτο για φωτιά που ξεκίνησε από υπόγειο καφέ, που βρίσκεται μέσα στην ιστορική στοά.

Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 32 πυροσβέστες με 8 οχήματα της Πυροσβεστικής, ένα εξ αυτών κλιμακοφόρο – δηλαδή με σκάλα, ενώ οι πυροσβέστες κατέβασαν κόσμο από τον ημιώροφο και τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, χρησιμοποιώντας σκάλες στα μπαλκόνια.

Ταυτόχρονα, η αστυνομία έκλεισε την Αγίου Μελετίου, στο τμήμα από την Πατησίων έως την Γ’ Σεπτεμβρίου.

Ακολούθησαν στιγμές πανικού, με συγγενείς ανθρώπων που βρίσκονταν εντός του κτιρίου να προσπαθούν με κάθε τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί τους και να τους δώσουν οδηγίες, αφού οι διάδρομοι ήταν γεμάτοι καπνό και δεν ήταν εφικτή η διαφυγή τους από εκεί. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε είναι το γεγονός ότι συγγενείς κατοίκου πετούσαν μπουκάλια νερό στο μπαλκόνι γυναίκας και της φώναζαν ότι πρέπει να βρέξει ένα ρούχο και να το κρατήσει μπροστά στη μύτη και το στόμα ώστε να μπορέσει να πάρει ανάσες. Τελικά, η γυναίκα απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και καθώς έδειχνε να αντιμετωπίζει πιο σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι απεγκλωβισμοί συνεχίστηκαν μέχρι τις 2:30, με τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τουλάχιστον δέκα ανθρώπους, ενώ αυτή την ώρα καπνοί εξακολουθούν να «αναβλύζουν» από το υπόγειο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This