Φωτιά στα Χανιά: Σύλληψη οδηγού για εμπρησμό από αμέλεια – Καίει για δεύτερη μέρα

Πολύ καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά

Must Read

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από υπαλλήλους της Ανακριτικού της Πυροσβεστικής Χανίων, συνελήφθη χθες, Τετάρτη (24/07) ο 75χρονος οδηγός ΙΧ, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια.




 

Η φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Αγριλές, του δήμου Κανδάνου Σελίνου, στην Κρήτη, και πήρε μεγάλες διαστάσεις απειλώντας οικισμούς, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν δύο μηνύματα από το 112, με το δεύτερο να καλεί σε εκκενώσεις οικισμών.

Ο 75χρονος βεβαίως δεν είχε πρόθεση να συμβούν όλα αυτά, τα οποία εκτυλίχθηκαν όταν το αυτοκίνητό του εμφάνισε βλάβη, άρχισε να βγάζει καπνούς και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου.

Πολύ καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη όλο το βράδυ με μικρές εστίες που έκαιγαν στην περιοχή. Όπως αναφέρει το cretapost, πλέον δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο φωτιάς με τις ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής να αντιμετωπίζουν μικρές εστίες ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού από δύο ελικόπτερα.

Διαβάστε ακόμα: Από τροχαίο προκλήθηκε η φωτιά που ξέσπασε στα Χανιά

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This